Declaracions Álex Mumbrú post Valencia Basket- AS Monaco

07/10/2023

“Un partit com sabíem dur, físic i complicat. Crec que en la primera part estàvem bé els dos equips tant ofensiva com defensivament. Estàvem portant un bon control del rebot però teníem moltes pèrdues i ens han anotat 7-8 punts des d'ací quan anàvem a un marcador de 38 punts. Són massa punts des de les pèrdues. En el tercer quart hem estat bé per moments i en el moment que Monaco s'ha anat de huit punts hem mantingut la paciència per a continuar creixent des de la defensa, aguantant en el partit. Ací ha vingut el triple de Semi i el triple de Kassius que ens han tornat a ficar dins. En l'últim quart hem estat molt bé defensivament, hem tingut molt clar el que anàvem a atacar, fins i tot després d'una bona defensa i el tap James ens fica el triple que ens xafa un poc hem continuat creient i ens hem portat un partit de mèrit contra un gran equip que ve de jugar la Final Four. Feliços per això i contents per la Fonteta per veure com ha vibrat, com estaven amb nosaltres. Com en els moments importants i difícils han estat donant-nos suport. Era important que els jugadors ho sentiren, ho han sentit i cal agrair-ho també”.