Declaracions Álex Mumbrú post Valencia Basket- Río Breogán

14/01/2024

“Hem començat bé els primers quatre o cinc minuts i a partir d'ací no hem sigut nosaltres, sobretot en la primera part. No pel percentatge tan alt que portaven en el tir de tres, sinó per la nostra defensa. No era la que estem acostumats a vore ni a fer. El tercer quart ha començat amb dos triples llunyans quan estàvem intentant tornar però ha sigut un poquet la continuació dels dos primers. I al final hem hagut de fer un parcial de 29-12 per a tornar i portar-nos el partit. El millor, la victòria, res més. No estic content, hi ha hagut partits que hem perdut en el que he acabat més content. Només content per la victòria, no pel partit. És clar que hi ha coses que millorar. Ara tenim una aturada, ha sigut el nostre huité partit en 18 dies. I ara per fi, amb incorporacions durant estos huit partits, tenim temps per a tornar a entrenar, que és una cosa que no hem fet durant tot este temps”.