Valencia Basket estrenarà la Copa de la Reina davant IDK Euskotren

16/01/2024

Valencia Basket ja coneix rival i creus per a la Copa de la Reina que se celebrarà a Huelva a partir del 21 al 24 de març. L'equip entrenat per Rubén Burgos, que va aconseguir la seua passada com a primer classificat de la Liga Femenina Endesa per segon any consecutiu, obrirà el torneig enfrontant-se en la jornada inaugural del dijous 21 a IDK Euskotren a les 18:00h. El partit es retransmetrà a través d'RTVE play.

L'equip taronja es mesuraria en cas de victòria al guanyador de l'eliminatòria entre Spar Girona i Movistar Estudiantes, en una hipotètica semifinal que es disputaria el dissabte 23 de març a les 12:00h. Casademont Zaragoza contra Baxi Ferrol i Perfumerías Avenida davant Lointek Gernika seran els altres dos quarts de final dels quals eixirà un finalista, que en cas d'aconseguir València Basket la final, es mesuraria a les taronja el diumenge 24 de març a les 12:30h. Els partits es retransmetran per rTVE play i Teledeporte.

Serà la sisena edició de la competició que dispute Valencia Basket, sent la final de l'edició de 2021 la seua millor participació, caient a la Fonteta davant Spar Girona. Les *taronja han aconseguit disputar la competició totes les temporades des que ascendiren a la primera categoria del bàsquet nacional.

Segon enfrontament a IDK en Copa de la Reina

Valencia Basket ja s'ha enfrontat en una ocasió a IDK Euskotren en Copa de la Reina. Concretament va ser en els quarts de l'edició celebrada en 2021 a la Fonteta. El duel es va saldar amb victòria taronja per 74-58. Posteriorment les de Rubén Burgos disputarien la seua primera final del torneig del KO, que no van poder guanyar enfront de Spar Girona