Les Llegendes taronja i dos titulars de la targeta Bankia-VBC participen en el Triple més solidari

29/11/2015

Els primers guanyadors del sorteig entre els titulars de la targeta Bankia-Valencia Basket Club, Víctor Vázquez i Josefa García, i les Llegendes taronja Víctor Luengo i Jose Luis Maluenda han participat en el descans entre el primer i el segon quart del partit davant el Herbalife Gran Canaria en la primera edició de la temporada del Triple Solidari. Els quatre contendents han provat fortuna des del centre del camp amb la intenció d'afegir cent euros per encert a la quantitat que Bankia aportarà al final de temporada a la Fundació Valencia Basket 2000 per a la formació d'entrenadors d'escola i planter de la Fundació del VBC

En eixe  Marcador Solidari cal sumar els 500 euros derivats dels 10 triples anotats pels jugadors de Valencia Basket durant el partit davant el Herbalife Gran Canaria, per la qual cosa el Marcador Solidari ja reflecteix la xifra de 7.600 euros després de només 15 partits oficials disputats en la temporada. Gràcies a esta iniciativa que es repetix per segona temporada, cada triple anotat pels jugadors de Valencia Basket al llarg de la temporada afig 50 euros al Marcador Solidari. Encara que en les ocasions en les quals les Llegendes taronja s'unixen a la festa, es doblega la dificultat i la recompensa amb 100 euros per cada triple anotat des del centre del camp. La quantitat de diners que es reflectisca al final de temporada serà donada per Bankia per al desenvolupament de les categories de formació del Valencia Basket

Si eres titular de la targeta Bankia-Valencia Basket Club i no et vols perdre la pròxima oportunitat de provar sort des de mig camp i vore el partit en la Llotja VIP amb les Llegendes del Valencia Basket, recorda que el pròxim sorteig tindrà lloc en els dies anteriors al partit de la jornada 14 entre Valencia Basket i Unicaja, que està planificat per al diumenge 3 de gener a les 19:30 hores