Pinturas Isaval acolorix la nit europea davant Cedevita Zagreb

29/01/2017

Valencia Basket tanca la seua sèrie de tres partits consecutius a casa rebent al Cedevita Zagreb (dimarts 31, 20:30h, Fonteta, Teledeporte) en un encontre important per a seguir mantenint-se entre els millors del rànquing del Top16 en la 7DAYS Eurocup i que comptarà amb la inestimable ajuda de Pinturas Isaval. Un lloc perquè els xiquets puguen dissenyar les seues pròpies xapes, imants o pancartes, centenars de pilotes llançades a les graderies i el retorn dels Iaios Dance a la Fonteta són algunes de les activitats que el patrocinador oficial del partit ha preparat per a este encontre.

El Racó de la Pintura amplia les seues activitats

Des de la temporada passada, Pinturas Isaval disposa en la Fan Zone un dels llocs més visitats en la prèvia dels partits, el “Racó de la Pintura”. Un espai en el qual els aficionats més joves poden, baix la supervisió d'una monitora, realitzar pancartes sobre cartolines del nostre color corporatiu per a animar a Valencia Basket durant tot el partit. Pinturas Isaval augmenta ara les alternatives de diversió oferint als xiquets i xiquetes que s'acosten a este espai l'oportunitat que realitzen les seues pròpies xapes o imants personalitzats. Per a açò, només hauran de triar entre els diferents models de decoració amb motius del Valencia Basket, acolorir-los al gust i triar entre convertir eixe disseny en una xapa o en un imant per a la nevera.

Tornen els Iaios Dance

I com a activitat especial per a l'espai especial de l'afició, el minut 30 Movistar, Pinturas Isaval patrocina el retorn d'una de les actuacions més celebrades de la passada temporada, la dels Iaios Dance. Esta trentena de ballarins sènior ha renovat el seu repertori per a la nova temporada i amb l'ajuda de les seues monitores, posaran a ballar a la Fonteta en el descans entre el tercer i l'últim quart del partit davant els croats.

Regal de centenars de pilotes

En els descansos entre quarts, un cotxe de Pinturas Isaval replet de pilotes eixirà al parquet per a llançar a les graderies de la Fonteta centenars de pilotes de regal per als assistents al partit. A més es llançaran les camisetes que Isaval ha preparat per a este partit. A més, l'empresa de pintura posarà el colorit a l'animació de l’encontre amb la seua zeppelín o tematitzant diverses zones del pavelló de color taronja.

Victòria croata en Lliga Adriática

Un Cedevita que necessita traure el triomf de la Fonteta per a seguir depenent de si mateix per a classificar-se per als quarts de final de la 7DAYS Eurocup serà el rival en la nit del dimarts. Igual que Valencia Basket, el conjunt croat va solucionar amb victòria el dissabte un partit a casa contra un equip de la part alta de la Lliga, en este cas la Adriática. Cedevita va remuntar un desavantatge de dotze punts i va acabar imposant-se al Igokea per 89-78. Rashad James amb 19 punts, Marko Arapovic amb 16 i Miro Bilan amb 15 van ser els més destacats en l'anotació local. L'ala-pivot John Shurna, que el dimarts tornarà a la Fonteta després de la seua eixida del Club al final de la temporada passada, va disputar 7 minuts en eixe encontre.