La tercera seguida arriba a base de triples (67-46)

28/10/2017

València Basket suma la seua tercera victòria consecutiva davant l'ISE CB Almeria i confirma el seu bon moment per a seguir de prop als equips invictes de la competició. Després d'un igualat primer quart, les de Rubén Burgos van reaccionar a base de triples per a acabar sumant un gran triomf.

El partit començava equilibrat en la Fonteta amb el CB Almeria a un gran nivell. Els quatre punts de Maria Bettencourt mantenien a les de Rubén Burgos, que va haver de parar el joc quan Alicia González va donar a les visitants un avantatge de tres punts. L'entrada d'Irene Garí va revolucionar a les nostres, que li van donar la volta al marcador i van començar a millorar el seu encert de cara a cistella. Esther Díaz, impol·luta en el joc exterior, va anotar tres triples que trencaven el partit. Meiya Tirera la secundava en el pal baix per a mantindre l'avantatge i sobreposar-se al descans als 15 punts d'Alicia González a l'altre costat de la pista (42-29).

En l'inici del tercer quart van millorar les defenses. Costava anotar i va pujar l'agressivitat. Meiya Tirera va continuar creixent en la zona i el joc interior va guanyar en importància. Irene Garí va mantindre el nivell d'encert i a poc a poc les nostres van agafar una diferència en el marcador que pareixia definitiva. Alicia González ja no anotava amb facilitat, i un triple d'Aleksic donava la màxima al final del tercer quart (59-33).

A partir d'ahí, les de Rubén Burgos es van dedicar a gestionar la diferència. Van millorar les de Mendiguchía, que amb Concha Sánchez penetrant i anotant amb facilitat, van aconseguir reduir la distància. L'atac taronja s'embossava, però la defensa va mantindre el marge per a evitar qualsevol tipus de patiment al final.

Quarta victòria, tercera seguida per a les nostres, que continuen millorant amb l'objectiu de ficar-se entre els millors equips de la competició.