El derbi es tiny de taronja (51-67)

06/12/2017

València Basket va aconseguir una important victòria en la pista de Picken Claret, que li permet escalar llocs en la classificació. La gran defensa taronja durant tot el partit va marcar el camí per a sumar la sèptima de la temporada en Lliga Femenina 2.

En el primer quart, la bona defensa visitant va marcar els primers avantatges en favor de les taronja. Una inspirada Rennee Bennett amb 7 punts en la pintura marcava les primeres diferències, amb María Joao Bettencourt ajudant des de l'exterior, arribant al final del primer amb 13-19.

En el segon, la bona defensa va continuar facilitant l'avantatge, amb la irrupció d'Irene Garí, que al descans sumava ja 10 perquè l'avantatge s'estabilitzara prop dels 10 punts, 25-34, a pesar que la màxima arribara a ser de 12.

Després del descans, la defensa vaig continuar sent l'antídot per a traure el derbi avant, amb Isa Ramona Macedo cada vegada més connectada en atac, les taronja continuaven controlant amb avantatges que rondaven els 10, en un quart amb pocs punts, el tercer va acabar 37-47.

En l'últim, les locals van estrényer a la cerca de donar-li la volta al partit, però la defensa taronja continuava sent inaccessible. En atac, Irene Garí i Isabela Ramona Macedo van rematar la sèptima de la temporada.