Partit espectacular i igualat en Tel Aviv, derrota en la vora (94-91)

07/12/2017

València Basket no va poder aconseguir la victòria en un partit molt equilibrat que va caure de la part dels locals. Erick Green, autor de 24 punts, va poder manar el partit a la pròrroga en els últims segons, però el seu tir no va entrar.

El partit va ser dur i igualat des del mateix bot inicial. La duresa de Parakhouski era contestada per bons llançaments exteriors dels jugadors taronja en l'inici, anotant de forma coral des de l'exterior. Els locals feien mal amb els punts de Cole i se n'anaven per damunt a l'acabar el primer 25-21.

En el segon, a la bona labor d'haun Thomas i del rebot en els locals contrastava amb la irrupció d'Erick Green, que finalitzava bones jugades d'equip per a anar-se'n al descans con1 4 punts gràcies a la seua agressivitat cap a canastra, traient multitud de faltes. Taules al descans, 46-46.

En el tercer quart, Pierre Jackson i Thomas tractaven d'obrir bretxa per als locals, però es van trobar amb un enorme Fernando Sant Emeteri, que amb 10 punts en el quart ens mantenia en el partit a l'acabar el quart 59-55.

En l'últim, els locals buscaven imposar-se amb la contundència de Tyus i els punts de Thomas, aconseguint 9 punts que pareixien definitius amb 88-79 a dos minuts del final. No obstant això, la fe taronja va ajudar a arribar a l'últim instant amb opcions, tenint Erick Green triple per a forçar la pròrroga que no va entrar.