La octava victòria arriba in extremis (66-67)

09/12/2017

València Basket es va imposar a un combatiu Distrito Olímpico a domicili en uns últims segons d'infart en què una cistella d'Irene Garí a falta de 6 segons va acabar assegurant el triomf per a les taronja.

Començava bé el partit l'equip de Rubén Burgos, amb un parcial de 0-6 que ajudava a encarar la trobada amb optimisme. Però la renda era curta i no duraria. Blanca Ruíz d'Assín tenia el dia i es va encarregar d'anul·lar l'avantatge ràpidament. Tirera i Bettencourt van intentar mantindre la dinàmica, però la madrilenya estava molt encertada i ningú era capaç de desfer la igualtat. Només un triple d'Isabela Macedo posava per davant a València Basket després del primer quart (17-20).

Amb el segon parcial, van canviar les protagonistes. L'aparició de Macedo per part de les taronja, va llançar a les nostres en el marcador. Però Vargas i Bolonio també es van entonar en les locals. Al final el marcador sempre es tornava a igualar, i al descans les opcions estaven obertes per als dos equips (33-34).

En la represa Irene Garí i Snezana Aleksic colpejaven primer, però la reacció no va tardar a arribar novament. Parcial de 13-2 liderat per Ruíz d'Assín que deixava a les taronja contra les cordes. Meiya Tirera i Aleksic, van tornar a fer mal portant a València Basket de nou al partit, i ací va emergir la figura de Macedo, per a tornar el parcial amb un 0-9 que complicava la vida a les locals (53-61).

No obstant això el partit estava destinat a tindre un final estret, i en eixos instants de tensió, de nou amb tot en joc i el marcador igualat, Macedo primer i Irene Garí després a falta de 6 segons, van anotar cistelles clau que no va poder anul·lar l'equip de Sant Blas amb un triple que no va entrar en l'últim segon.

Amb patiment però són ja 8 victòries per a les de Rubén Burgos que seguixen en la part alta de la classificació.