Txus Vidorreta: "Totes coses positives davant un rival que està fent una gran temporada"

21/01/2018

L'entrenador taronja va comentar després del partit que "hem fet un bon treball defensiu durant 28 dels 40 minuts i ha sigut clau. Tant la defensa del primer quart, l'excel·lent del tercer i quasi l'últim sencer, que ens ha permès obrir diferències. Hem tingut dificultats en el segon quart quan han trobat avantatges amb Eyenga, Smits i Cruz, però crec que l'equip ha tingut una gran responsabilitat de controlar la primera onada i controlar els últims 4-5 segons de possessió on sempre troben tiradors, tenen molta paciència, és l'estil de Néstor García, i això crec que ho hem controlat bé. Han agitat possessió, amb mals tirs, així que satisfets perquè en la rotació exterior, tot i l'absència de bases, estem en disposició de créixer, i això és molt positiu. En general, tot positiu davant un rival que està fent una gran temporada ".

Sobre la transcendència del partit, "a estos jugadors no cal explicar-los res, només ens preocupaven els jugadors tocats, però sabíem qui eren. A més, hem incorporat a Hlinason de forma natural, i això ens ha permès que a la segona part tinguéssim jugadors frescos ".