Continua la lluita per la segona plaça en la Fonteta

02/02/2018

València Basket afronta un nou capítol en la seua lluita per la segona plaça en Lliga Femenina 2 rebent al Magec Tías de Lanzarote (dissabte 03, 19:15h, Fonteta, entrada lliure). L'equip taronja arriba en un gran moment de joc i resultats i vol allargar la ratxa a casa.

Gran competidor

Magec Tías Contra la Violència de Género s'ha caracteritzat esta temporada per posar-li les coses molt complicades als equips de dalt. La passada jornada va estar prop de sorprendre a Spar Gran Canaria i al seu dia es va quedar a un punt de superar a Pacisa Alcobendas. Esta temporada a més ha sigut capaç de véncer a Real Canoe. Actualment està en l'octava posició amb 7 victòries.

Plantilla compensada

Keira Robinson lidera les estadístiques de l'equip canari esta temporada. L'americana, amb 14 de valoració per partit, és la sèptima millor jugadora de la competició en este apartat. També Ornella Santana està en el top ten, amb 13,38 per partit. Tamara Montero les secunda, valorant per damunt dels 12 en una gran temporada.

Espectacular ratxa

València Basket es troba en un estat de forma envejable. Les xiques que entrena Rubén Burgos van reaccionar de forma espectacular a la seua derrota davant de Laboratorios Ynsadiet Leganés, i acumulen ja 9 victòries consecutives que li han favorit per a igualar novament a l'equip madrileny en la classificació.

Lluita per la segona plaça

Després de deixar arrere rivals directes, València Basket ja té un avantatge de dos partits sobre el quart classificat, i mira cap amunt en la classificació. Abans d'iniciar la jornada, hi ha empat en la lluita per la segona plaça. Laboratoris Ynsadiet rebrà esta jornada a Olímpic 64 Col·legi Santa Gema. El partit començarà 15 minuts abans que el de València Basket.