Un València Basket de 10 davant Magec Tías

03/02/2018

Desena victòria consecutiva d'un València Basket cada vegada més sòlid que seguix en la lluita per l'ascens a Lliga Femenina 1. Les de Rubén Burgos van completar un gran partit i allarguen una ratxa que pareix no tindre fi.

La importància d'aconseguir la victòria va quedar reflectida ja en el primer quart, amb un festival de triples que va permetre posar-se per davant ja des del principi. Aleksic i Bettencourt anotaven des del perímetre, mentres Meiya Tirera feia mal davall el pal.

Tractava de reaccionar el conjunt canari en el segon quart, amb Santana i Sánchez anotant amb més facilitat, però dos triples de Begoña Pallardó mantenien les diferències. García s'entonava en les visitants, i només un triple sobre la botzina d'Aleksic de nou feia que el marge fora gran abans del descans (46-27).

En la represa no va canviar el rumb del partit. Bettencourt i Aleksic continuaven sent un perill, i Meiya Tirera dominava la zona i el rebot. Mai es donava per vençut l'equip de Lanzarote, però les nostres jugadores van demostrar que no és casualitat ser la millor defensa de Lliga Femenina 2.

Així, la diferència no va baixar de cara a un últim parcial que va estrenar amb dos punts Renee Bennett. A partir d'ací va haver-hi intercanvi de colps, però les de Rubén Burgos van controlar el partit i van tancar el marcador sense patir i amb la positiva notícia de veure la jugadora júnior Lorena Segura poder disputar els instants finals del partit i anotar a més la seua primera cistella en Lliga Femenina 2.

Gran victòria que permet seguir en la pugna amb Laboratoris Ynsadiet Leganés per la segona plaça de la classificació.