Valencia Basket es porta un emocionant partit en Sant Adrià (64-67)

10/11/2018

València Basket es va portar un emocionant partit en Sant Adrià davant d'un equip lluitador que mai es va donar per vençut. Les taronja van haver de suar per a sumar la seua tercera victòria, però van demostrar la seua capacitat per a competir en un partit sempre igualat que no es va decidir fins al final.

El partit va començar equilibrat, exhibint les bones sensacions amb què arribaven els dos equips. El gran nivell defensiu va propiciar els primers errors en atac. El partit apuntava a una anotació baixa, i les bones accions de Pina i Adams van donar a València Basket una mínima diferència, que va arribar a quatre punts amb un triple de Bettencourt en l'inici del segon parcial.

Però Snatt’s reaccionaria. Una zona molt ben treballada va complicar la vida a l'atac taronja, que només responia des del perímetre. Els rebots de Coulibaly i Jespersen i l'aparició de Simmons li van donar la volta al marcador. L'americana, amb gran encert i multiplicant-se en atac, va guiar a les de Gloria Estopà per a anar-se amb 4 punts d'avantatge al descans (32-28).

La represa tampoc portava bones notícies per a València Basket, que veia com Ayuso posava a les seues 7 dalt. A més, Simmons, que acabaria amb 25 punts, s'entonava i feia mal, permetent que les locals mantingueren la diferència. Però quan més es complicava el partit, va aparéixer Joy Adams. L'americana va respondre a cada cistella del seu rival, deixant un bonic duel amb Simmons per al record i a València Basket per damunt en el marcador després del tercer quart, sent l'última cistella un nou triple de Bettencourt (49-52).

En l'últim amb tot per decidir, València Basket es va sobreposar al rebot ofensiu de Sant Adrià, a Simmons i a les faltes, amb l'experiència de María Pina primer i Meiya Tirera després. La jugadora de Mali, clau en els últims minuts, continua creixent i mantenint els seus números. A pesar de tot, va tindre oportunitat Sant Adrià, que després d'un tir lliure d'Anna Gómez que posava el 64-67, ho va intentar per mitjà de Simmons per a forçar la pròrroga, sense sort.

Treballat triomf d'un València Basket, que després de véncer folgadament en la Fonteta, demostra que també sap patir per a aconseguir la victòria en una pista complicada, i suma ja tres consecutives.