Victòria, lideratge, Rafa Martínez de tornada i triple seu per a passar de 100 (101-83)

14/11/2018

Jaume Ponsarnau va començar el partit amb el quintet format per Sam Van Rossom, Matt Thomas, Aaron Doornekamp, Will Thomas i Bojan Dubljevic. Un triple del base belga va ser la primera cistella del partit encara que Stimac i Redding li van donar la volta al marcador i Landesberg en transició va posar el 3-7. Un triple de Matt Thomas va tallar el parcial i Will baix l’anella va donar avantatge al quadre local abans del segon triple de Redding. Dubljevic va empatar i Stimac va anotar quatre punts seguits abans d'una cistella lateral de Will Thomas. Un triple de Terin va posar el 12-17 però Van Rossom va trobar a Will baix l’anella per a convertir a taula. Stimac seguia fent mal baix el cèrcol i Peker va posar set a dalt als turcs encara que després del temps mort de Ponsarnau, Tobey va contestar amb un 2+0 i un tir lliure per a arribar amb 17-21 al final del primer quart.

Un triple de Kenny Gabriel va obrir el segon acte encara que Tobey i un triple de Dubljevic van acostar a dos a l'equip taronja. Gabriel monopolitzava l'ofensiva turca però Sergi García va ficar el triple en la següent acció i malgrat la cistella de Peker, un 2+1 de Labeyrie va empatar el partit a 28. I un triple de San Emeterio va obligar a Goren a parar el partit, encara que una cistella amb un poc de fortuna de Labeyrie a passada de Dubljevic elevava el parcial a 16-4 abans de la cistella de Stimac. Un nou triple de San Emeterio va posar el 36-30 en arribar a la meitat del segon quart encara que l'equip turc anotava massa fàcil baix el cèrcol. Dos tirs lliures de Abalde i una cistella de Labeyrie van aprofitar la millora defensiva i darrere d’altre bon esforç, Tobey va esmaxar en transició per a posar per primera vegada la desena d'avantatge (42-32 min.17). Campbell va tallar el parcial taronja amb un triple però Labeyrie es va fabricar la cistella i després d'un robatori, Tobey va anotar baix l’anella per a el +11. Cetin va ficar el triple, Will no va perdonar des de la personal, Stimac va encistellar a taula i Landesberg va allargar la millora turca en la recta final de la primera part però una cistella sobre la botzina del descans ho deixava en 50-42 en arribar a l'intermedi.

L'equip taronja va començar ficant després del descans amb dos triples de Van Rossom i Abalde i una cistella des de la mitja distància de Tobey. Stimac i Gabriel van contestar a les dues primeres, però el bon treball de Doornekamp sobre Landesberg donava l'opció a Will a posar el 59-46 des del tir lliure. Stimac i l'israelià van baixar de la desena, però Van Rossom va ficar el triple des de la cantonada. Gabriel li va contestar amb un altre sobre la botzina de possessió però Tobey no fallava des de la mitja distància. Gabriel va ficar un altre triple, ara des de l'altra cantonada i un palmeig de Redding va portar a Ponsarnau a parar el partit amb 64-58. Dubljevic va convertir baix l’anella i Doornekamp des del tir lliure van tornar a posar la desena abans d'un triple de Landesberg. Peker ho va baixar a sis, però el triple de Sergi García i un tir lliure de Sonsirma ho deixava en 72-64 amb deu minuts per jugar.

Campbell va ficar el triple per a obrir l'últim acte i encara que no va anotar en les següents accions, Valencia Basket no va encaixar i no va permetre als turcs acostar-se més. Matt Thomas va anotar el triple des de la cantonada per a trencar la sequera taronja i el propi escorta americà va replicar a la cistella de Peker. L'equip turc aprofitava els seus avantatges en l'un contra un per a anotar, però tres tirs lliures de San Emeterio, un triple de Matt Thomas i una cistella baix l’anella de Dubljevic col·locaven el 85-73 en entrar en els últims cinc minuts. Van Rossom i Dubljevic anotaven suficient des de la línia de personal per a defensar la renda local malgrat que un triple de Landesberg acostava als turcs a onze punts. Will Thomas es va fer enorme baix l’anella per a posar el 91-78 i perquè amb 2:10 per a acabar el partit, Rafa Martínez debutara en la temporada. Un triple de Will després d'una bona jugada d'estratègia va ser la sentència definitiva al partit i Abalde en transició va fer més gran la ferida. La festa va ser completa amb el triple final del capi perquè el partit acabara amb un resultat de 101-83.