Victòria de mèrit a Limoges i 2 de 2 en el Top 16 de la 7 Days Eurocup (74-79)

09/01/2019

València Basket aconseguix la seua segona victòria en vos partits en la segona fase europea de l'any. 12 punts i 12 rebots per al doble-doble de Vogixen Dubljevic i bons minuts d'Antoine Diot en rotació com titular.

Jaume Ponsarnau va començar el partit amb el quintet format per Antoine Diot, Rafa Martínez, Alberto Abalde, Will Thomas i Bojan Dubljevic. Un triple del capi, que va ser titular en el seu partit 600, i dos tirs lliures i una safata després de robatori de Diot van replicar al parcial d'eixida del Limoges per a empatar el partit després dels primers tres minuts. Abalde va allargar el parcial fins a un 0-9 i dos triples seguits de Will Thomas i Bojan Dubljevic i un ganxo del propi pivot montenegrí van elevar la renda taronja fins al 8-17 en arribar a la meitat del primer quart. Miles va tallar el parcial taronja en 1-17, però Will va seguir encertat des del triple i una cistella després de robatori de Matt Thomas va portar a la banqueta francesa a parar el partit amb 10-22. Encara que Miles i Inglis van agafar el protagonisme ofensiu per als locals, Dubljevic des del tir lliure i un triple de Doornekamp protegien l'avantatge taronja. Hardy va retallar amb dues accions positives per al seu equip però un tir lliure de Doornekamp ho deixava en 18-28 al final del primer quart.

Un triple de Van Rossom després d'una bona circulació va obrir el segon acte però Hardy i cinc punts seguits d'Hamilton no deixaven créixer més la renda visitant en un moment de desencert en el tir que va aprofitar el Limoges CSP per a posar-se a sis. Els canvis no van millorar l'encert immediatament i una cistella de Miles va posar el 27-31 abans d'un triple de Dubljevic i una cistella baix l’anella de Will Thomas. Miles, que seguia en el camp amb tres faltes, va ficar un triple i Dubljevic va convertir baix l’anella després de rebot ofensiu per a arribar amb 30-38 a cinc minuts del descans. Taylor va ficar un triple i Matt Thomas li va contestar immediatament amb un altre, i encara que el Limoges CSP trobava l’anella, el tercer triple de Will feia entrar a l'equip taronja nou a dalt a tres minuts de l'intermedi. Taylor i Tobey van intercanviar cistelles per a arribar amb 37-46 al descans.

Un triple de Van Rossom després de dos rebots ofensius i una safata després de robatori de Rafa Martínez van igualar la màxima i una altra safata després de robatori del capi van posar el 39-53. L'activitat de mans de l'equip taronja va propiciar que recuperara diverses pilotes però no va poder fer més gran la ferida i Miles va tornar al camp amb quatre faltes per part dels francesos. Howard va tallar el parcial en 0-7 amb una safata, Milers va fer la quinta per a parar a Tobey però en la següent acció el pivot taronja la va afonar després de rebot ofensiu. Hardy va ficar un triple, Will no va perdonar des de la personal però Hardy tampoc. Diot també va anotar dos tirs lliures i Boutsiele va traure un 2+1, però Mike Tobey va acabar una bona jugada col·lectiva amb un mat. Boutsiele es va deixar un tir lliure de la seua sèrie i després d'una jugada embrollada amb una pèrdua i una recuperació, el quart va acabar amb un triple de Diot per a deixar-lo en 50-64 amb deu minuts per jugar.

Després de no anotar ningú en els primers atacs del quart, el Limoges CSP es va posar a jugar amb quatre “xicotets” i Howard va ficar la primera del quart. Després d'un robatori, Hardy va anotar a anella passada i Ponsarnau ho va parar després de dos minuts amb deu a dalt. Abalde va ficar el triple després del temps mort però Howard li va contestar ràpid amb un altre. Matt Thomas va anotar dos des de la personal però Rouselle va ficar un triple per a baixar de la desena el desavantatge abans d'una safata de Vives per al 60-71. Taylor i Bouteille ho van baixar a set abans d'una cistella a taula de Matt Thomas i dos tirs lliures de Will per a posar de nou els onze de renda. Bouteille va clavar el triple i després de dues fallades de l'equip taronja, el propi escorta francés va posar amb una safata el 69-74 abans d'un triple de Abalde. Ficats ja en els últims dos minuts, Limoges va anotar ràpid i un rebot ofensiu de Dubljevic va donar una bola extra i Doornekamp va traure personal sobre la botzina de possessió després d'una estratègia de fons i encara que no va aprofitar cap, va agafar el seu propi rebutge i Van Rossom va ficar la safata per al 71-79. Howard va aprofitar els seus tres tirs, Will va fallar el triple des de la cantonada però Hardy també i Valencia Basket va amagar la pilota els segons finals per a portar-se la victòria per 74-79.