Valencia Basket es porta una dura batalla davant de Snatt’s Sant Adrià (72-60)

10/02/2019

Valencia Basket va aconseguir en la Fonteta la tercera victòria consecutiva davant d'un combatiu Snatt’;s Femení Sant Adriá. Les taronja, van jugar un gran partit guiades pels seus aficionats i van aconseguir un nou triomf per a continuar ampliant la diferència en la lluita per la quinta posició.

El començament de Meiya Tirera va marcar el camí. La pívot de Mali es va portar l’enfrontament davant dels seus compatriotes en un primer quart perfecte en el que va anotar 11 punts. No obstant això va trobar resposta. Parks va demostrar que li ha pres el pols a la Lliga Dia, anotant amb facilitat tot eixe primer parcial. Enmig d'eixe dolc, el treball baix la cistella de Tamara Abalde va ajudar a fer que Valencia Basket se n'anara per damunt (17-14).

En el segon, va seguir la igualtat. Les catalanes van elevar el nivell defensiu i Coulibaly va començar a fer mal en el pal davant de l'absència de Meiya per faltes. No obstant això el factor diferencial va ser Joy Adams, que va eixir de la banqueta amb intensitat, connectant bé amb Irene Garí, i liderant la millora de les de casa, que van aconseguir una renda interessant abans del descans (37-28).

Un triple de María Pina va ser un clar avís del que esperava en la segona mitat, per a iniciar el tercer quart. El seu encert exterior seria clau en la victòria taronja. I això que les de Gloria Estopà mai es van donar per vençudes. Helena López va ser el clar reflex de l'esforç de les visitants. Va anotar des de totes les posicions, i gràcies al seu encert, Sant Adrià es va mantindre sempre en el partit.

Però no va ser prou, quan les catalanes es van acostar en l'últim quart, amb un triple de Simmons que es va eixir de la cistella i que ficava la por en el cos a la parròquia valenciana, va aparéixer com sempre una Anna Gómez de gel, que va gestionar a la perfecció els últims minuts, traient faltes, encertant des del tir lliure i liderant a la perfecció per a evitar el patiment.

Excel·lent victòria a base de treball i esforç d'un equip que continua creixent i es va sobreposar a un rival molt digne que sempre va donar la cara en el pavelló valencià.