Declaracions Josep Puerto valoració pretemporada

17/09/2023

L'aler Josep Puerto valorava ahir la pretemporada del primer equip masculí del Valencia Basket en el parquet del Pla de L’Arc, on ahir va disputar el seu últim test de preparació: “Crec que la pretemporada en línies generals ha sigut bona. Este ha sigut el seté partit i hem guanyat tots menys este. En línies generals hem fet un bon treball, hui no ens ha eixit el partit que volíem però mirant la part positiva tampoc ens ve malament un partit així per a aprendre on hem de millorar i començar la temporada a tope”.

 

El jugador taronja no es va excusar en les cinc absències que va tindre l'equip ahir a Llíria per a explicar la derrota final davant el Covirán Granada: “Al final són igual les baixes. Els que hem d'estar, hem d'estar al 100%. Ha sigut un cúmul de coses. Massa pèrdues, un poc de descontrol en atac. Ells han tingut la iniciativa en defensa, no hem jugat en les posicions en les quals volíem jugar, és a dir, que ens treien un poc d'on volíem jugar. I crec que per ací estan les claus”.

 

Josep fa una foto més general d'una pretemporada en la qual el quadre taronja ha guanyat sis dels seus set compromisos i reconeix que “les sensacions són bones, hem fet un bon treball en tota la pretemporada. Veig a l'equip amb moltes ganes, amb molta il·lusió. I jo personalment estic igual. Estic amb molta confiança, tant per part meua com per part de l'entrenador i dels companys. Així que moltes ganes de començar”.

 

Pensant en la tremenda exigència d'una temporada en la qual Valencia Basket tornarà a compaginar la Liga Endesa amb la Turkish Airlines EuroLeague, l'aler taronja assenyala que “crec que el Club ha fet un esforç a fitxar jugadors que tenen eixe punt més físic que potser no teníem l'any passat. Veig a l'equip totalment preparat per a fer una bona temporada tant en Eurolliga com en acb”.


TAGS: