CaixaBank i Valencia Basket renoven la seua col·laboració

22/09/2023

CaixaBank i Valencia Basket han signat un nou acord de col·laboració per a la temporada 2023-24, pel qual l'entitat financera manté el suport que presta al Club com a col·laborador tant de la categoria masculina com de la femenina, així com de l'equip de LEB Plata, el Plater i l'Escola, i la seua ajuda en el programa One Team de responsabilitat social corporativa que desenvolupa l'entitat taronja.

 

Olga García, directora territorial de CaixaBank en la Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia, ha rubricat en les instal·lacions de L’Alqueria del Basket aquest nou acord al costat d'Enric Carbonell, director general de València Basket, i Merche Añón, directora de Negoci del Club.

 

CaixaBank, que continuarà aportant el seu coneixement i experiència en el patrocini esportiu, es va unir a la família de col·laboradors del Valencia Basket l'any 2009 i, des de llavors, ha prestat el seu suport al Club Taronja com un dels principals col·laboradors dels equips masculins i femenins. L'entitat financera participa, a més, a través de la Fundació “la Caixa”, en tots els projectes taronja de One Team, el programa de responsabilitat social de Euroleague Basketball que ha desenvolupat el Valencia Basket en els últims anys.

 

D'altra banda, des de fa dues temporades, CaixaBank també secunda de manera decidida tant a la Pedrera i Escola, que quant a la masculina es refereix torna a tindre en l'equip de LEB Plata el seu màxim exponent, com altres programes i iniciatives del Club. Un bon reflex d'això és ‘El teu col·le en L’Alqueria’, activitat a través de la qual diferents centres educatius aprenen la Cultura de l'Esforç i els valors de l'esport a la casa del bàsquet europeu de formació.

 

L'acord aconseguit entre les dues parts renova un compromís de CaixaBank amb el Club que aquesta temporada aconsegueix els 15 anys de duració. L'entitat financera mantindrà els seus suports habituals en el Pavelló de la Font de Sant Lluís en els partits del primer equip masculí i en els del quadre professional femení tant en competició nacional com en l'europea, mentre que l'equip de LEB Plata i el planter i Escola al complet lluiran la imatge de l'entitat en els seus equipaments.

 

Esta aliança reforça l'aposta de CaixaBank pel bàsquet, esport amb el qual l'entitat comparteix valors humanistes i esportius com l'esforç, el compromís, el treball en equip, la capacitat de superació i el respecte; claus en la unió de totes dues entitats.

 

CaixaBank, patrocinador de referència del bàsquet espanyol

CaixaBank és soci patrocinador de la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) i patrocinador oficial de la selecció espanyola, tant femenina com masculina, en totes les seues categories, que van des de l'absoluta fins a la sub-16, i patrocinador principal de la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Discapacitat Física, amb l'objectiu d'impulsar el bàsquet en cadira de rodes.

 

Al mateix temps, l'entitat financera és patrocinadora de 9 canteres de bàsquet a Espanya. A través de la vinculació amb els equips ACB, CaixaBank promou la pràctica i la promoció del bàsquet per a equips de formació i escoles de bàsquet. Mitjançant aquests acords CaixaBank fomenta la participació en competicions oficials d'aquests equips, així com l'organització de campus, concessions de beques a joves esportistes i formació d'entrenadors. 

 

L'entitat financera s'ha involucrat amb el bàsquet nacional des de l'any 2013 i la seua implicació i activació de múltiples iniciatives entorn d'aquest esport han ajudat a visibilitzar i ampliar la repercussió dels majors èxits collits internacionalment. En la seua implementació de l'estratègia de patrocini local, CaixaBank ha col·laborat amb els principals esdeveniments de bàsquet que s'han celebrat en l'última dècada a Espanya, tant professionals com amateurs, traslladant els valors de l'esport a tots els racons del país.

 

Prova d'això és l'aposta com a patrocinador oficial de la Copa del Món de 2014 celebrada a Espanya, l'activació de múltiples iniciatives coincidint amb les finestres FIBA disputades en tot el territori, la col·laboració amb la Copa del Món de Bàsquet Femení celebrada a Tenerife l'any 2018, l'Eurobasket femení que es disputa enguany a València o l'històric compromís amb el circuit Plaza 3x3 CaixaBank, el major circuit de bàsquet 3x3 al carrer que es disputa des de l'any 2012, una de les competicions de referència de l'esport base que ha congregat a més de 50.000 jugadors de totes les edats i que ha rebut més de 300.000 visitants després de recórrer 43 ciutats espanyoles al llarg de la seua història.

 

Amb motiu de la Copa del Món Masculina celebrada a Espanya 2014, la FEB i CaixaBank van unir esforços amb la finalitat de fomentar un programa de voluntariat esportiu que transcendira la pròpia competició: el programa voluntaris FEB CaixaBank. Set anys després, el programa Bàsquet Espanya, amb el suport de CaixaBank, ha aconseguit teixir una sòlida comunitat de prop de 23.000 voluntaris, que donen suport a tots els esdeveniments oficials de bàsquet organitzats per la FEBR.


TAGS: