Acompanya a l'equip en els seus tres primers partits de Turkish Airlines EuroLeague

27/09/2023

València Basket obri la possibilitat que els aficionats que vulguen fer-ho puguen viatjar en el mateix avió que el primer equip masculí de cara als primers compromisos de l'equip taronja en la Turkish Airlines EuroLeague. La primera opció és acompanyar a l'equip durant quatre dies per a visitar Tel Aviv i Istanbul i gaudir de l'ambient de bàsquet en la gira que portarà al València Basket a visitar al Maccabi Playtika Tel Aviv el dimecres 18 d'octubre i al Anadolu Efes Istanbul el divendres 20 d'octubre. Per a la segona opció no caldrà esperar massa, ja que la setmana següent pots pujar-te al xàrter de l'equip per a viure una de les atmosferes més boniques del torneig amb la visita del partit corresponent a la jornada 5 del torneig continental a la pista del Zalgiris Kaunas (divendres 27 d'octubre, 19.00 hores).

 

Viatge Tel Aviv Istanbul

L'avió amb destinació a Tel Aviv eixirà el dimarts 17 d'octubre a les 11.00 hores. El retorn a València tindrà lloc en la nit del divendres 20 d'octubre, amb eixida després del partit a Istanbul.

 

El viatge inclou:

-           Vol xàrter València- Tel Aviv – Istanbul -València

-           Desplaçaments des d'i cap als aeroports, així com els desplaçaments als partits

-           Estada de dues nits en un hotel de quatre estreles a Tel Aviv i d'una nit en un hotel de quatre estreles a Istanbul, tots dos en règim d'allotjament i desdejune

-           Excursions per Tel Aviv (18 d'octubre) i Istanbul (20 d'octubre) amb menjar inclòs en totes dues ciutats

-           Entrades als partits davant Maccabi Playtika Tel Aviv i Anadolu Efes Istanbul

-           Segur de viatge

 

Preu del viatge

 

Tipus de viatge

Preu

Habitació doble

1600 euros per persona

Habitació individual

2000 euros per persona

 

Visita a dues ciutats amb encant

Els assistents a l'excursió realitzaran una visita guiada en espanyol a la ciutat de Tel Aviv, una moderna ciutat banyada per les aigües del Mediterrani que a l'octubre encara manté una temperatura més que agradable per a gaudir de les seues platges, dels esports aquàtics i del seu meravellós passeig marítim que acaba en l'imprescindible port de Jaffa. El mercat del Carmel, el bohemi barri de Neve Tzedek o el conjunt d'edificis patrimoni de la Humanitat coneguts com la Ciutat Blanca són només alguns dels llocs interessants que ofereix aquesta ciutat.

 

La segona destinació del nostre viatge serà l'eterna Istanbul. Meravellar-se amb la immensitat de Santa Sofía, enlluernar-se amb la bellesa de la Mesquita Blava, passejar-se pels jardins fins a arribar a l'obelisc de Teodosio i imaginar la grandesa de l'hipòdrom de Constantinoble, viatjar en el temps en el Palau Topkapi, escapar de la realitat baixant a la cisterna de Yerebatan, creuar el Bòsfor, regatejar en el Gran Basar, descobrir la immensitat de la Mesquita de Suleiman el Magnífic, gaudir de la vista des de l'alt de la Torre Galata… Les oportunitats són infinites en un dels llocs amb més encant del planeta.

 

Viatge Kaunas

 

L'avió amb destinació a Kaunas eixirà el dijous 26 d'octubre a les 11.00 hores. El retorn a València tindrà lloc en la nit del divendres 27 d'octubre, amb eixida després del partit a Lituània

 

El viatge inclou:

-           Vol xàrter València- Kaunas -València

-           Desplaçaments des d'i cap a l'aeroport, així com el desplaçament al partit

-           Estada d'una nit en un hotel de quatre estreles en Kaunas en règim d'allotjament i desdejune

-           Excursions per Kaunas amb menjar inclòs

-           Entrat al partit

-           Segur de viatge

 

Preu del viatge

 

Tipus de viatge

Preu

Habitació doble

600 euros per persona

Habitació individual

650 euros per persona

 

Aquest viatge donarà l'oportunitat de conéixer Kaunas, un dels ambients de bàsquet més espectaculars d'Europa en el Zalgirio Arena. En la pròpia ciutat, un passeig pel cèntric carrer Vilnius ens portarà a visitar cases refinades d'estil gòtic que caracteritzen al centre de la ciutat. Un interessant passeig que podrem combinar amb la visita al restaurat Castillo de Kaunas o a la Catedral Basílica de Sant Pere i Sant Pau.

 

Reserva ja la teua plaça

Feix la teua reserva en els següents enllaços:

-       Tel Aviv + Estambul: valenciabasket.bcdme.es

-       Kaunas: valenciabasketeuroliga.bcdme.es

 

Per a qualsevol consulta relacionada amb els viatges, dirigeix-te a comercial@valenciabasket.com

 

Condicions

Es tracta d'una oferta amb places limitades, que es cobriran segons l'ordre d'inscripció. En cas de no cobrir les places necessàries, s'avisarà als inscrits i se'ls retornarà els diners.

 

Per a poder realitzar aquest viatge és imprescindible comptar amb passaport en vigor amb una data de validesa mínima de sis mesos abans de la data de retorn


TAGS: