Declaracions Rubén Burgos pre J4 LFE vs Lointek Gernika

20/10/2023

Valencia Basket repeteix viatge esta setmana per a visitar a Lointek Gernika en la J4 de la LF Endesa. L'entrenador Rubén Burgos analitza com arriba l'equip a esta cita.


Sobre estes setmanes amb doble viatge el tècnic indicava que “és important perquè afecta molt a la dinàmica d'entrenaments, als descansos. Al final poder entrenar, treballar en el gimnàs, sumar hores de pista, és la gasolina per als equips. En estes setmanes de doble desplaçament no ho estem podent tindre. Però has d'adaptar-te a com ve la competició i és una cosa que no depén de nosaltres. Crec que estem portant-ho bé, amb bona dinàmica, amb bona mentalitat i crec que el clima de companyonia ajuda molt en tantes hores de viatge i d'hotel. Ara en esta segona setmana de viatges complets tornem a tindre un partit exigent”.


Respecte al rival, assegurava que “Gernika és una pista que no serà menys complicada del que va ser ASVEL i crec que les coses que vam fer bé allí hem de mantindre-les, aprendre de ser més consistents tots els minuts. Saber que en Maloste sempre han sigut batalles dures i Gernika enguany ha tornat a conformar una molt bona plantilla, canviant el staff també amb un entrenador expert i que segur que ens exigirà el nostre màxim nivell per a ser competitives i per a intentar aconseguir la victòria”.


TAGS: