Viatja a Barcelona per a veure el partit de la Turkish Airlines EuroLeague

06/11/2023

Valencia Basket posa a la disposició dels seus aficionats la possibilitat de viure en Barcelona el partit de la Turkish Airlines EuroLeague. El Club ofereix l'opció d'adquirir pack bus + entrada o només entrada a tots els aficionats que vulguen presenciar en el Palau Blaugrana el partit.

 

El partit es disputa a les 20:30h del divendres 17 de novembre i el bus eixirà a les 13:30h del mateix divendres des de L’Alqueria del Basket. La volta es realitzarà quan acabe el partit. El pack pot adquirir-se amb els següents preus a través d'este link de la pàgina web i en les oficines del Club.

 

Tipus de viatge

Preu

Viatje i entrada

60 euros

Entrada

38 euros

 

El preu de l'entrada ha sigut estimat en 38 euros per part del FC Barcelona per a la graderia visitant del Palau Blaugrana, al que cal sumar el preu de l'autobús.


Termini límit, 10 de novembre

El divendres 10 de novembre, a les 12 hores, s'estableix com a límit per a comprar qualsevol de les dues possibilitats oferides pel club. En cas que no es cobrisca un mínim de places en el bus, a les 12 hores s'enviarà un correu a tots els apuntats a esta modalitat, per a fer-los saber la situació. Els aficionats que no desitgen mantindre la seua entrada per al partit hauran de contestar a aquest correu abans de les 16 hores del mateix divendres.


Vine a recolzar als nostres jugadors perquè aconseguisquen assaltar una pista molt complicada!


TAGS: