Declaracions Rubén Burgos pre J10 LFE vs Movistar Estudiantes

01/12/2023

Valencia Basket s'enfronta a Movistar Estudiantes en la J10 de la LF Endesa a la Fonteta. L'entrenador Rubén Burgos analitza com arriba l'equip a aquesta cita.

 

Respecte a les sensacions, el tècnic valorava que estan “amb moltes ganes de persistir en l'esforç. És una bona oportunitat de mostrar davant el nostre públic que volem donar continuïtat a les sensacions positives, també n'hi va haver malgrat que el resultat no va acompanyar en Schio, durant molts minuts del joc. Tindre més continuïtat, continuar creixent com a equip. Amb les jugadores que ho necessiten augmentar el seu nivell tant físic com esportiu, ajudar-les a això. Segurament davant de la nostra afició serà més senzill. Oferir-los el cent per cent del que ells ens retornen a nosaltres”.

 

Sobre el rival explicava que “Estudiantes fa unes molt bones temporades, treball en línia ascendent. Aquesta temporada precisament ha millorat el roster, pense, especialment en posicions exteriors, amb la incorporació de Mawuli i Whittle. Aconsegueixen major anotació, major presència física en l'exterior i un joc sempre molt versàtil, al qual t'has d'adaptar defensivament pels seus espais oberts i on hem de ser més productives en els nostres avantatges ofensius, que crec que el nostre rendiment encara pot créixer en eixa parcel·la”.


TAGS: