Declaracions Rubén Burgos pre J8 ELW vs Fenerbahce Alagoz Holding

04/12/2023

Valencia Basket rep aquest dimarts a Fenerbahce Alagoz Hòlding en la J8 de la EuroLeague Women. L'entrenador Rubén Burgos analitza com arriba l'equip a aquesta cita.

 

Sobre el balanç del moment en l'Eurolliga, Burgos explicava que “el ritme de les competicions és frenètic. Sembla que fa relativament poc que acabàvem de guanyar la Supercopa i viatjàvem a Istanbul per a començar l'Eurolliga i ja som ací en la segona volta. Pense que en un poc de millors condicions que en les quals viatjàvem allí en la primera volta. Ja tenim a Raquel i Queralt amb nosaltres, que estaven lesionades en eixe moment, a Bec Allen incorporada a l'equip. L'única baixa que tindrem és la de Claudia Contell, que continua amb el seu procés víric. Arrancar la segona volta amb autoexigència, il·lusió per aconseguir el balanç positiu en victòries-derrotes en la taula, sabent que si volem estar en eixos llocs de passar de ronda contra els millors equips d'Europa en aquesta competició haurem de meréixer-ho. Una segona volta amb major nombre de partits a casa ens ha de servir per a tindre eixe ímpetu eixe desig de, anar anant en el dia a dia, persistint en el treball, ser mereixedores de créixer i optar als llocs classificatoris”.

 

Atés el rival, el tècnic assegurava que “demà serà un repte molt exigent. És el vigent campió d'Europa. A part d'un roster espectacular és un equip molt ben treballat, amb una defensa que els dona molts punts en transició. Eixos aspectes de cuidar un poc millor la pilota del que l'estem fent els últims partits i estar molt pendents, no sols de les seues individualitats, sinó també del ritme de joc que hem d'igualar i intentar portar la iniciativa a la nostra casa”.


TAGS: