Declaracions Rubén Burgos pre J13 LFE vs Casademont Zaragoza

22/12/2023

Valencia Basket visita a Casademont Zaragoza en la J13 de la LF Endesa. L'entrenador Rubén Burgos analitza com arriba l'equip a aquesta cita.

 

El tècnic assegurava que van “amb la mentalitat de saber que els partits venen molt seguits, els canvis de xip d'una competició a una altra. Ara en la recta final d'últims partits nadalencs es definiran les últimes posicions de dalt en la LF Endesa. Això passa per competir en les pistes més exigents com és el Príncep Felip. I contra Zaragoza, que actualment molt merescudament són les líders de la competició”.

 

Sobre l'aspecte psicològic indicava que “és importantíssima la part mental sempre, especialment contra rivals contra els quals saps que t'enfrontaràs moltes vegades. Enguany així serà. Va començar amb l'enfrontament de supercopa, que afortunadament va caure del nostre costat, després en una visita on el partit va ser duríssim i Zaragoza va traure la victòria en Eurolliga, però ara ens ve aquest i més que ens vindran. Quan hi ha molt de coneixement tecnicotàctic, quan s'alternen les victòries d'un costat i d'un altre, importa la fortalesa mental i ara és una cosa que està en nostre deu en el que hem de créixer. Cal ser autocrítiques sabent que en això no estem bé, els xicotets detalls no poden traure'ns del llarg que és un partit i el que has de competir”. 


TAGS: