Valencia Basket obri els seus entrenaments per Nadal

22/12/2023

Aprofitant les dates assenyalades en les quals ens movem, València Basket obrirà un entrenament dels seus equips professionals perquè tots aquells aficionats que ho desitgen puguen acostar-se a la Fonteta per a veure la sessió de treball i fer-se fotos o demanar autògrafs a jugadors i jugadores.

 

Els primers seran els d'Álex Mumbrú la part final dels quals de la sessió d'entrenament podran seguir tots els aficionats de 12 a 12.45 dimarts que ve 26 de desembre.

 

Les jugadores de Rubén Burgos agafaran l'alternativa l'endemà, el dimecres 27, en este cas en horari vespertí, podent-se seguir la seua sessió d'entrenament de 17.30 a 18.15.

 

L'accés al pavelló es realitzarà per la porta 3 de manera gratuïta, i a l'entrada els assistents trobaran pòsters dels respectius equips fins a esgotar assistències, que podran aprofitar si ho desitgen per a la signatura d'autògrafs.

 

Els jugadors i jugadores dedicaran un temps a les fotografies i signatura d'autògrafs a la finalització de la seua sessió de treball. No perdes l'oportunitat de conéixer-los més de prop!


TAGS: