VBC i Falomir Juegos, fidels a la seua cita anual amb ‘Un joguet, un Somriure'

28/12/2023

Valencia Basket no ha volgut faltar a la cita amb una de les tradicions nadalenques més entranyables. Un any més, i ja són tretze temporades seguides, el Club ha unit les seues forces amb Falomir Jocs per a portar avant la Campanya ‘Un joguet, un Somriure’, repartint de manera conjunta il·lusió i joguets entre els xiquets que es troben hospitalitzats en els diferents centres de la nostra ciutat en estes dates tan assenyalades.

 

La principal novetat és que els protocols sanitaris han permés que els jugadors i jugadores puguen entregar personalment els joguets als xiquets i xiquetes, per la qual cosa Víctor Claver, Jared Harper, Alba Torrens i Claudia Contell, acompanyats de la mascota PAM i el Director de Relacions Externes Víctor Luengo, han pogut gaudir de prop els somriures dels protagonistes que han gaudit molt i no han deixat si es fes fotos amb jugadors i jugadores tant a l'hospital Quirónsalud València com a l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe i l'Hospital Universitari Doctor Peset.

 

Víctor Luengo destacava després del lliurament que “Des de València Basket estem encantats de poder vindre a entregar estos joguets que ens dona Falomir, poder posar un somriure en la cara dels xiquets i sobretot enguany tornar a fer-ho amb presència, ja que per la pandèmia no havíem pogut els últims anys, i poder tornar amb la mascota, jugadors i jugadores i donar alegria als xiquets és molt especial”.

 

Sergio Negre, cap del servici de pediatria de l'hospital Quirónsalud, assenyalava que “La visita d'esportistes d'elit a hospitals infon ànim en pacients, tant pel fet de veure a persones reconegudes preocupar-se per ells com per la pròpia il·lusió de veure's atesos de manera especial, millorant la seua recuperació. Este gest inspirador també promou la vida saludable en mostrar la importància de l'esport i l'activitat física en totes les circumstàncies. La presència d'estos atletes destacats reforça la idea d'adoptar hàbits saludables, motivant als xiquets a mantindre's actius per a un benestar durador”.

 

Alejandro Colomer, director econòmic de l'hospital universitari La Fe, també va valorar la iniciativa “Als xiquets els encanta veure'ls per ací, els fa moltíssima il·lusió, i que els donen algun detall estant hospitalitzats els genera moltíssima alegria”. Ana Regueira, Directora Infermera del Departament de Salut li secundava. “Esta iniciativa és una meravella, els xiquets estan encantats tots els anys. A més hi ha representació de xiques, que les dones ací estem. Les cares de sorpresa dels xiquets ho diuen tot”.

 

Luis Ibáñez, Gerent de l'Àrea de Salut de l'hospital universitari Dr. Peset, agraïa l'acció: “Els xiquets encantats, alegres, han somrigut. Rebre la presència de València Basket, dels jugadors, els suposa una gran alegria” concloïa.


TAGS: