Paula Ginzo completa el seu fitxatge amb Valencia Basket

19/04/2024

Paula Ginzo (26 anys, 1.88m) ja és oficialment nova jugadora taronja per al que resta de temporada, després de completar satisfactòriament la revisió mèdica i física.

 

La pivot espanyola ha passat la revisió mèdica i les proves cardiològiques amb resultat satisfactori. D'aquesta manera, Ginzo ja està a punt per a sumar-se a l'equip i posar-se als ordes de Rubén Burgos.

 

En les seues primeres declaracions a Valencia Basket ha compartit com està sent per a ella aquest moment: “Un poc frenètic, però súper feliç, amb moltíssimes ganes de començar. Bona recepció de les companyes. Ja estic a València, així que el més difícil ja està fet. Ara a aprofitar l'oportunitat”.

 

Respecte a la seua decisió d'incorporar-se al Club Ginzo el té clar: “Hi ha un munt de motius: el club, el projecte, els playoffs… quan em van cridar em va costar bastant poc prendre la decisió”.

 

La jugadora arriba en el moment decisiu de l'any, per la qual cosa assegura que “per a mi és durant la temporada la cosa que més m'abelleix. Aconseguir un títol li agrada a tothom i a més per al club crec que és una cosa molt important. Després de guanyar la Copa de la Reina rematar la temporada així seria perfecte”.


TAGS: