Declaracions Rubén Burgos pre J30 LFE vs Cadí La Seu

19/04/2024

Valencia Basket es munta en l'autobús per a visitar a Cadí La Seu en la J30 de la LF Endesa, l'última jornada de lliga regular. L'entrenador Rubén Burgos analitza com arriba l'equip a aquesta cita.

 

El tècnic comentava sobre com s'afronta el partit que “és una última jornada en la qual tant nosaltres com el rival no podem variar la nostra classificació amb el resultat ni afectar tercers equips. En la línia que venim durant la setmana de preparació de playoff, per descomptat que en aquestes últimes sessions ja hem treballat específicament perquè el partit ens servisca, amb les característiques d'un equip com és La Seu, amb molt de ritme de joc i jugadores exteriors amb molta amenaça de tir. Segur que després d'aconseguir el seu objectiu de la permanència volen fer un bon paper enfront del seu públic per a acomiadar-se. Intentarem que ens servisca el partit per a créixer i oferir un bon espectacle”.

 

Respecte a la incorporació de Paula Ginzo, l'entrenador analitzava que “també aquest partit ha de servir per al primer contacte, però sense gens de pressa, encara que semble que hi ha poc temps, perquè la recent incorporació de Paula Ginzo convisca amb les seues companyes, comence a agafar algun automatisme i algun concepte bàsic de l'equip. Encara que per a això encara tenim cert període de temps abans del playoff. Satisfetes amb la seua incorporació, ja que probablement era la jugadora triada des del minut un després de la lesió de Raquel, però les circumstàncies i el mercat havien de permetre-ho. La normativa, que el seu equip no es jugue res en l'última jornada i no afecte tercers equips han permés que s'haja incorporat per a nosaltres i siga un actiu més després de la lesió de Raquel i el procés de recuperació de Marie Gülich. En aquest partit el full de ruta marca que ja haja de provar-se uns minuts i amb ella anirem dia a dia veient l'evolució de la seua lesió de genoll i quant pot ajudar a l'equip. També amb el condicionant de la jugadora de pedrera que ens ha donat uns molt bons partits com Awa Fam i en la qual hem de prioritzar la seua evolució i les seues dates. S'ajuntaran el playoff de LF Challenge, on ella ha aprofitat molt bé la temporada i mereix gaudir d'eixos partits amb l'equip que l'ha ajudada a créixer i on ella se sent molt còmoda i han de ser competitives. Els estudis, s'acosten dates per a una jugadora que té les proves d'accés universitàries, els últims exàmens de curs i és un moment complicat en el qual hem de prioritzar que no perda eixe fil de formació. Com sempre el que és millor per al creixement de Awa. Crec que carregar-la amb la responsabilitat de substituir a algú que és insubstituïble, com Raquel Carrera i de tindre la pressió d'en edat júnior ser un puntal en un equip en uns playoffs que aspira al títol, si repartim aquest esforç i aquesta responsabilitat, no sols entre tot l'equip, sinó també entre les jugadores presents i ara amb Paula Ginzo, millorem a l'equip i ajudem a l'evolució de totes elles”.


TAGS: