Entrades a la venda per als quarts de final de la LF Endesa

22/04/2024

Valencia Basket posarà a la venda esta vesprada les entrades per al partit de tornada dels quarts de final de la Liga Femenina Endesa que enfrontarà a Valencia Basket amb IDK Gipuzkoa el diumenge 28 d'abril a les 18:30 hores. Des d'esta vesprada a les 16 hores es podran adquirir localitats per al partit en la web del Club a través d'este enllaç: https://valenciabasket.koobin.com/  

 

La data d'assignació per a este partit serà el dimecres 24 d'abril des de les 19.00 hores.

 

Recordem que l'assignació de seient es realitza en sectors diferents dels que ixen a la venda, i que quan arriba el partit, és imprescindible la presentació de l'abonament a la porta. Quan complete el procés d'assignació, li arribarà un correu amb el PDF del seu seient per al partit.

 

Abril

Diumenge 28

18:30

Tornada 1/4 LF Endesa

Valencia Basket –
IDK Gipuzkoa

 

Preus

 

Grada

IDK Gipuzkoa

Anell superior i cistella

15 euros

Tribuna corba

20 euros

Tribuna lateral i central

25 euros

VIP

90 euros

 

Regala Basket amb la targeta regal

Recorda que pots continuar optant per regalar l'experiència del bàsquet als teus, adquirint una targeta regale del Club amb la quantitat econòmica que desitges, canviable per entrades per als pròxims partits.

 

Venda en línia

Les entrades poden adquirir-se de forma exclusivament en línia, a través de la web www.valenciabasket.com en el següent enllaç: https://valenciabasket.koobin.com/. En el procés de compra en línia, l'aficionat haurà de completar la declaració responsable per a completar la compra.

TAGS: