Declaracions Paula Ginzo prèvia inici playoffs LF Endesa

22/04/2024

Valencia Basket arranca des d'aquesta setmana els playoffs de la LF Endesa amb l'objectiu de revalidar el títol. El primer són els quarts de final que enfrontarà a l'equip amb IDK Euskotren. La recent incorporació Paula Ginzo parla dels seus primers moments com taronja.

 

L'espanyola assegura estar “amb ganes i il·lusió. Aprofitant l'oportunitat, que és el que més m'abelleix, sens dubte. Tant de bo no haguera d'haver fitxat perquè Raquel no s'haguera lesionat, o en altres condicions que no fora la lesió de Raquel, però aprofitar l'oportunitat. No suplir cap lloc. A més, Raquel és irreemplaçable”.

 

Sobre el seu encaix en el grup de Rubén Burgos admet que “la sort és que ja les coneixia a quasi totes, sinó de jugar contra elles, amb la selecció. És un punt a favor saber com juguen. Fa que jo estiga més tranquil·la a l'hora de ser ací. Adaptar-me un poc més, que és el que intentaré, i ja el dijous súper preparada”.

 

Encara que el trofeu estiga en l'horitzó, Ginzo aclareix que “el que hem de marcar-nos és el primer partit del dijous, IDK, el següent el diumenge i anar dia a dia. Per descomptat, l'objectiu és guanyar la lliga”.


TAGS: