Declaracions Rubén Burgos pre anada ¼ playoffs LFE vs IDK Euskotren

24/04/2024

Valencia Basket posa rumb a Sant Sebastià per a mesurar-se a IDK Euskotren en l'anada dels quarts de playoff de la LF Endesa. L'entrenador Rubén Burgos analitza com arriba l'equip a aquesta cita.

 

El tècnic comentava que estan “preparades per a la recta final de la temporada. Ja portem uns dies des que vam conéixer el rival per a les sessions d'entrenament, de vídeo, de scouting i arribar tan bé com siga possible contra un equip que ens plantejarà un partit dur, segur que de contactes i de defensa física, com ja van realitzar en la Copa de la Reina. És una pista on és cert que hem collit victòries, però sempre ens ha costat traure-les. Quant a il·lusió, nivell de treball i motivació veig a les jugadores en un estat òptim, molt juntes i unides com a equip, que crec que és el més important en aquesta recta final de la temporada i després de tot el que hem construït juntes”.

 

Sobre l'absència de la millor jugadora de IDK, Dulcy Fankam, Burgos creu que “el rival ja sabria d'aquesta circumstància, s'haurà preparat d'acord. Tenen una plantilla àmplia, també han recuperat a Yurena Díaz. El format de quatre jugadores obertes i una interior sempre els ha anat molt bé. Perden a una referència en anotació i en rebot, però guanyen altres coses. Nosaltres ens hem de preparar de la mateixa forma i amb l'especialitat de saber que és un equip que en defensa pot canviar molt d'aparellaments, que planteja diferents zones, té amenaça en el llançament exterior i segur ara, amb més jugadores perimetrals, amb més motiu”.


TAGS: