Llum verda per a impulsar L'Alqueria del Basket de Valencia Basket Club

00/00/0000

El Ple de l'Ajuntament de València celebrat en el matí de hui ha aprovat definitivament els tràmits necessaris relatius a la parcel·la en què gràcies a l'acord aconseguit entre l'Ajuntament de València i la Fundació València Bàsquet 2000, esta última impulsara a càrrec seu la construcció de la futura escola de basket, que València Basket Club ha batejat com L’Alqueria del Basket.

 

El projecte contempla dotar a la ciutat i a la Comunitat d'unes instal·lacions esportives de bàsquet base que siguen un referent a nivell nacional i internacional i que permeten el creixement de l'actual escola on més de 450 xiquets i xiquetes practiquen basket i aprenen valors, així com l'indubtable impuls que per al bàsquet en general suposarà.

 

El president de la Fundació València Bàsquet 2000, Paco Raga, ha volgut agrair “a totes les persones, a l’Ajuntament de València i la resta d’institucions, als nostres veïns del barri de La Font de Sant Lluís i a la direcció del Col·legi Els Arts, que ens hagen donat l'oportunitat de poder explicar-los personalment el projecte esportiu, que ens dedicaren el seu temps i ens escoltaren. Ha sigut l'impuls que necessitàvem perquè este gran projecte esportiu comence a caminar”.

 

El president de la Fundació ha afegit que “este nou complex esportiu, que batejarem com L’Alqueria del Basket, és un punt i seguit en la labor de formació i promoció de l'esport base que des de Valencia Basket portem fent des de fa quasi 30 anys i s'emmarca dins del projecte de fer del bàsquet i els seus valors un referent europeo” afegint a més que “estem segurs que els centenars de xiquetes i xiquets que dia a dia practiquen els valors universals de l'esport trobaran en L’Alqueria del Basket un model que els ajudarà a reforçar eixos valors”.

 

Respecte al procés d'execució, Paco Raga ha dit que “una vegada conclòs el procés administratiu, el pròxim pas serà sol·licitar la llicència d'obra. Quan l'obtinguem informarem de l'inici de les mateixes”, encara que va matisar que “amb el fi d'aprofitar les vacacions escolars, sol·licitarem permís per a, com més prompte millor, tancar la parcel·la delimitant-la amb el col·legi limítrof, a què mantenim informat", també ha volgut avançar sobre la futura instal·lació, “que L’Alqueria del Basket contemplarà nou pistes cobertes i quatre descobertes amb una inversió estimada entre 15 i 18M €”.

                                                                                                                   

Finalment, Paco Raga ha volgut “agrair al propietari i mecenes del Club, Juan Roig, que amb la seua il·lusió i l'esforç del seu patrimoni personal s'implique finançant este projecte, a més del pressupost anual del Club, i ens permeta fomentar el bàsquet base i la formació de valors, tant en la nostra Ciutat com en la nostra Comunitat”.

TAGS: