Oscar Mayer posarà el sabor a la Fonteta per a iniciar un #PlayoffDeTaronja

24/05/2016

Oscar Mayer es bolcarà per a crear un ambient especial en el gran debut del PlayOff de la Liga Endesa davant Unicaja (Divendres 27, 21:30h, Fonteta, Movistar+ dial 55) preparant un concurs per a guanyar un iPad mini, amb 8.000 aplaudidors i repartint centenars de camisetes i oferint als assistents hot dog + beguda per 2 euros.

 

8.000 aplaudidors donaran color

Un en cada seient, amb la finalitat d'augmentar els decibels per a un partit clau per als interessos taronja. D'esta manera, Oscar Mayer seguix contribuint a una millora de l'ambient sonor.

 

Un iPad mini de regal

Oscar Mayer busca a dos finalistes per a portar-se un gran premi, un iPad mini, que serà per al guanyador del concurs que es realitzarà sobre el parquet de la Fonteta durant el transcurs del partit. Per a obtindre una de les dues places de finalistes en este concurs, has de ser el més ràpid a contestar alguna de les dues preguntes que anem a plantejar hui divendres 11 de març en les nostres Xarxes Socials.

 

L'horari de les preguntes és:

Facebook: Dimecres 25, 13:00 hores

Twitter: Dijous 26, 18:00 hores

 

Cadascun dels finalistes rebrà a més dues entrades per al partit del diumenge.

 

Gran oferta de hot dog + beguda per només 2 euros

Fidel a la seua cita quan Oscar Mayer anima el partit, no falla una de les iniciatives més acceptades pels aficionats. Tots els assistents al partit podran aconseguir un hot dog i un refresc per només 2 euros. Un perfecte sopar que els interessats podran aconseguir en les barres de la Fonteta.

 

Un gran ambient a l'interior

Una vegada més, la Fonteta estarà engalanada amb la decoració d'Oscar Mayer, que estarà present en els temps morts del partit, realitzant jocs i llançant centenars de camisetes per als assistents a l´encontre. Tampoc faltaran a la cita la simpàtica mascota de la marca, Oscar, i el zeppelín d'Oscar Mayer


TAGS: