L'afició entrega el Trofeu a l'Esforç 15-16 a Bojan Dubljevic

25/05/2016

El jugador del Valencia Basket, Bojan Dubljevic, és el guanyador final de la cinquena edició del Trofeu a l'Esforç, guardó que ha votat l'afició taronja durant tota la fase regular de la competició. El pivot montenegrí ha rebut de mans del conseller delegat Ángel Francisco Martínez Raga un guardó format per la reproducció de les mans de cinc dels seus companys i un aficionat taronja sobre una pilota

 

L'afició del Valencia Basket ha triat jornada després de jornada al jugador que en la seua opinió més s'ha esforçat a través dels seus vots en la web oficial del Valencia Basket. Dubljevic s'ha proclamada vencedor en aconseguir el 17% dels vots dels seguidors, superant al capità Rafa Martínez i a Fernando San Emeterio. El pivot taronja s'unix a l'elenc de guanyadors en ser considerat el jugador que millor representava els valors del Club en opinió dels seguidors.

 

Bojan Dubljevic ha rebut este reconeixement en un acte que s'ha desenvolupat en la Sala de Premsa de la Fonteta, amb la presència de tots els jugadors de la primera plantilla del club i de l'aficionat que va guanyar la possibilitat de que la reproducció de la seua mà completara el disseny del Trofeu, Alex Martín-Loeches.

 

Després de la seua recepció, Bojan Dubljevic ha volgut agrair “tant als aficionats, perquè este premi ve d'ells, com als meus companys, ja que sense ells no haguera sigut possible. Porte 4 anys en este club i la veritat és que tenia ganes de portar-me este trofeu”.

 

Per la seua banda, el conseller delegat Ángel Francisco Martínez Raga ha recalcat que “en esta cinquena edició, s'han sobrepassat les 20.000 votacions que s'han realitzat a través de la nostra pàgina web per a triar al jugador que l'afició considera que mereix este reconeixement, la qual cosa demostra novament la implicació dels nostres aficionats. I els jugadors també han respost de forma notable amb el seu esforç en la pista. Hem de ressaltar que este Trofeu ho guanya un jugador, però és el resultat del treball de tot l'equip. El resultat final ha estat molt disputat amb tres jugadors igualats en un marge molt xicotet de vots, la qual cosa ens fa sentir-nos molt orgullosos de l´entrega de tots”.

 

Cinquè guanyador diferent en cinc edicions

Bojan Dubljevic unix el seu nom al dels quatre anteriors guanyadors d'este reconeixement de l'Afició taronja a l'Esforç i el Treball realitzat en benefici de l'equip durant una temporada completa. Abans que ell van ser reconeguts per la Fonteta l'ala-pivot francés Flo Pietrus (2012), l'ala-pivot nord-americà Justin Doellman (2013), l´aler centrafricà Romain Sato (2014) i l'escorta Pau Ribas (2015).

 

El jugador montenegrí rebrà de nou este Trofeu davant de l'afició i ho oferirà a les graderies de la Fonteta durant la presentació de l'equip en el primer partit del Playoff de quarts de final davant l'Unicaja (divendres 27, 21:30 hores). Assegura la teua presència en la graderia sobre les 21:20 hores per a ovacionar al guanyador del Trofeu a l'Esforç 15-16 i al flamant integrant del Millor Quintet de la Liga Endesa, Justin Hamilton, que també oferirà el seu guardó a l'Afició durant la presentació de l'equip.


TAGS: