Últimes places disponibles per al Campus Internacional Worcester-Valencia Basket 2016

14/06/2016

El primer Campus Internacional organitzat per Valencia Basket i la University of Worcester està molt pròxim a completar les places oferides a un poc més de dos mesos perquè el primer projecte conjunt entre estes dues entitats tinga lloc en les instal·lacions que la University of Worcester té a Regne Unit. Per a les escasses places que queden disponibles, es manté el preu inicial durant un temps limitat. No perdes l'oportunitat de formar part d'esta experiència única!

 

Del 21 al 26 d'agost de 2016

El Campus se celebrarà del 21 al 26 d'agost de 2016, per a joves entre 11 i 18 anys en les instal·lacions de la Universitat de Worcester (UK), una experiència nova que unirà l'aprenentatge del bàsquet a l'oportunitat de practicar i aprendre la llengua anglesa, internacionalitzant els més de 25 anys d'experiència de Valencia Basket en l'organització de Campus.

 

El Campus Internacional Worcester-Valencia Basket, també comptarà amb la participació de joves anglesos i d'altres nacionalitats, que permetran una experiència única per a tots els participants.

 

Qualitat tècnica

Dues dels clubs líders del bàsquet en el Regne Unit i a Espanya han unit les seues forces per a desenvolupar una experiència estiuenca única per als xics més talentosos i prometedors. L'equip tècnic del campus estarà compost per membres del cos tècnic i jugadors de l'equip Sènior dels Worcester Wolves (encapçalats per l'entrenador dels Wolves i de la Selecció Anglesa, Paul James) i la coordinació esportiva dels tècnics del Valencia Basket.

 

Programa intensiu diari de Basketball&English

El programa d'activitats diari va des de les 9 del matí i fins a les 9 de la nit, i inclou 2 hores diàries de classe en anglès amb professors natius, que es combinaran amb els entrenaments de bàsquet en llengua inglesa, en àmbits com els fonaments, rutines, treballs individuals i competició sense oblidar la diversió.

 

Els joves seran agrupats sobre la base de criteris d'edat i de nivell, per a poder facilitar la competitivitat, la qual cosa resultarà positiu per a l'experiència del Campus de Worcester i Valencia Basket, i en un entorn social en llengua anglesa.

 

Equipats pel Valencia Basket

Tots els joves seran equipats amb la roba oficial del Valencia Basket, del patrocinador tècnic Luanvi, que inclourà dessuadora de caputxa, camiseta de màniga curta, camiseta reversible, equipatge de joc (pantalons i camiseta) i una borsa d'esport oficial del club.

 

Excel·lents instal·lacions per al bàsquet

El University of Worcester Arena, on es desenvoluparen les pràctiques, és un icònic pavelló de 2.000 espectadors amb tres pistes de bàsquet, amb totes les facilitats possibles per a l'aprenentatge en pista i excel·lents vestuaris.

 

El pavelló va ser el lloc base d'entrenament per a la selecció britànica masculina i femenina de cara a l'Eurobasket de 2015. També és la seu dels equips britànics masculí i femení en la modalitat de cadira de rodes, a més de ser la seu dels Campionats d'Europa a Silla de Rodes de 2015.

 

A més, té dues pistes addicionals de bàsquet amb equipament per al fitness en el University’s St John’s Sport Center.

 

Un entorn i un allotjament perfectes

Els equipaments de la Universitat de Worcester estan dins d'un gran campus que oferix unes grans i segures zones enjardinades. Cada pis de la residència està format per 6 habitacions espaioses, amb llocs comuns còmodes i pràctics. El campus compta amb una ubicació propera al centre de la ciutat i amb zones perfectes per a fer turisme o anar de compres (de forma supervisada).

 

La ciutat de Worcester és una bella localitat que data del Segle XII amb catedral pròpia. La seua ubicació permet arribar de forma senzilla a les ciutats de Birmingham, Warwick, Stratford-Upon-Avon, Cardiff i Londres. Està situada en el riu Severn, en un comtat rural envoltat per uns preciosos paisatges i vistes que inclouen les colines de Malvern.

 

Excursió a Birmingham

Els participants del Campus Internacional Worcester-Valencia Basket, tindran l'oportunitat de conèixer la veïna localitat de Birmingham en una excursió organitzada i dins del programa d'immersió en la cultura anglesa.

 

1.300 euros per persona

El preu de l'experiència del Campus en Worcester, amb allotjament i pensió completa, classes d'anglès, excursió, equipació, trasllats a l'aeroport d'eixida i arribada a Anglaterra i Espanya, i vol directe Barcelona-Birmingham-Alacant, és d'1.300 euros per persona. Les inscripcions posteriors poden variar depenent del preu del vol en la data que es realitze la reserva. Les places són limitades i es reservarà per rigorós ordre d'inscripció. La inscripció es pot realitzar en les oficines del club o per correu electrònic a campusworcester@valenciabasket.com, adjuntat en tot cas el full d'inscripció que es pot descarregar ací

 

Sobre els Worcester Wolves

Nascuts l'any 2000, Worcester Wolves és un dels clubs de bàsquet més respectats de la British Basketball League. El club ha guanyat una reputació nacional per la seua excel·lència dins i fora de la pista. Els Wolves juguen en el icònic University of Worcester Arena, i han quedat de forma habitual entre els 4 millors equips del país. En 2014, va aconseguir el seu major repte en aconseguir el títol nacional de la BBL.

 

El club compta amb un programa de desenvolupament per a equips masculins, femenins, de formació i en cadira de rodes. En associació amb la Universitat de Worcester, el club s'ha associat a iniciatives esportives internacionals sobre desenvolupament de jugadors i recerca, que inclou el MSc en European Basketball, el European Basketball Research Centre i prompte serà seu del National Basketball Heritage and Study Centre.

 

Sobre Valencia Basket

Nascut en 1986, Valencia Basket és un dels més prestigiosos clubs de bàsquet a Espanya i Europa. El nostre equip ha jugat durant 27 dels seus 30 temporades en l'ACB, competició de elite del bàsquet espanyol, arribant a la final en una ocasió i a semifinals en quatre ocasions més.

 

1998 va significar la conquesta del primer títol nacional, aconseguint la Copa del Rei en la nostra primera participació. La nostra història Europea és remarcable, amb tres títols d'Eurocup en 2003, 2010 i 2014, sent el primer club europeu a aconseguir esta competició en tres ocasions, la qual cosa ens ha permès disputar fins a 3 vegades l'Eurolliga.

 

Valencia Basket juga els seus partits en la Fonteta, amb capacitat per a 8.500 espectadors. Amb una experiència en organització de campus de més de 25 anys, els nostres equips de formació acullen cada any a 450 xics i xiques en totes les seues categories, dada que està previst que es doble en el nostre pròxim projecte per al bàsquet base, L’Alqueria del Basket, en procés de construcció al costat de la Fonteta.

TAGS: