Valencia Basket signa un conveni de col•laboració amb el CB San Antonio de Benagéber

15/06/2016

Valencia Basket ha signat un conveni de col·laboració amb el Club Baloncesto San Antonio de Benagéber, per la qual cosa esta entitat ha passat a augmentar la nòmina de clubs amb els quals ja existix este tipus de compromisos. L'acord ha sigut rubricat este matí amb les signatures del conseller delegat de Valencia Basket, Ángel Francisco Martínez Raga i del secretari del Club de Baloncesto San Antonio de Benagéber, Joaquín Plaza.

 

La finalitat d'estos acords és, en primer lloc, generar llaços d'unió entre Valencia Basket i altres entitats esportives per a promocionar la pràctica del bàsquet en el nostre àmbit geogràfic més pròxim. I una vegada generat eixe nexe entre els clubs, aprofitar-ho per a desenvolupar tot tipus d'activitats.

 

Actuacions com la col·laboració en els plans de formació dels entrenadors, convidar als jugadors/as d'eixos clubs associats a participar en entrenaments i tornejos o la promoció de les diferents activitats pròpies organitzades per eixos clubs són possibles gràcies a estos convenis de col·laboració. Així com la possibilitat d'oferir als joves esportistes d'eixes entitats l'opció que assistisquen a partits del primer equip del Valencia BC en la Fonteta.

 

El CB San Antonio de Benagéber realitzarà un acte de presentació que tindrà lloc el divendres 17 de juny a les 19:00 hores en el Parc de Sant Vicent d'esta localitat del Camp de Túria. Eixa presentació comptarà amb la presència d'alguns representants de la primera plantilla del Valencia Basket.


TAGS: