Les xarxes socials de Valencia Basket triaran la millor jugada taronja de la temporada 15-16

23/06/2016

València Basket vol que els seus seguidors decidisquen quin és la millor jugada de la temporada que acabem d'acabar, és per això, que des de hui mateix, s'inicia el concurs per xarxes socials per a determinar quin serà la millor jugada de la temporada.

 

16 jugades finalistes

La garbella inicial ha sigut realitzada pel propi club, que proposa al seu aficionats fins a 16 jugades per a triar la millor. El mètode serà el d'enfrontament directe a manera d'eliminatòries directes, en fases d'octaus de final, quarts de final, semifinals i final, entre les 16 jugades.

 

Una vegada l'emparellament corresponent siga penjat en les distintes plataformes, totes elles enllaçaran a una enquesta en twitter, en la que es decidirà la jugada que passa a la següent fase. La jugada que aconseguisca avançar les 4 rondes, quedarà com la millor jugada de la temporada.

 

València Basket anima els seus seguidors, així com a qualsevol vullga participar, a ser part d'esta votació. Preparats per a decidir la millor jugada de l'any? No serà fàcil decidir-se!


TAGS: