En marxa el torn 1 del 27é Campus d'Estiu de Valencia Basket

26/06/2016

Els participants, amb edats compreses entre els 6 i els 18 anys, del primer torn de la 27a edició del Campus d'Estiu de València Basket han eixit este matí des de la Fonteta cap al el Centre d'Oci i Aventura Calvestra, on l'activitat comença hui i s'estendrà fins al 2 de juliol en la tanda que obri l'activitat d'enguany. El segon anirà del 3 de juliol al 9 de juliol i el tercer del 25 de juliol al 31 de juliol.

 

Tot el que has de saber sobre el Campus

Ja està obert el termini d'inscripcions per a tots els interessats, amb un preu de 325€ o de 600€ en cas de voler inscriure's en dos dels torns, fins a completar les places disponibles.

 

En les instal·lacions de Calvestra

El Campus es durà a terme en les instal·lacions de Calvestra (Crta.Villar d'Olmos,km. 5, Requena) que compten amb 8 pistes de basket, 4 de mini basket, a més de piscina, residències masculina i femenina, menjador, granja escola, sala de televisió i jocs, teatre i servei d'infermeria i fisioteràpia durant les 24 hores del dia

 

Diverses activitats

En esta edició del Campus es realitzaran dues sessions d'entrenament al dia (fins a un total de 14 entrenaments) amb treball per nivells i una sessió de treball específic al dia. Es disputaran diversos concursos, com a 3x3, 2x2, 1x1,1x0, tirs lliures, triples, lliga nocturna i all star, etc. A més, a més del basket, es realitzaran moltes altres activitats, com a esports de multiaventura, una excursió a un parc aquàtic, tirolina, rocòdrom i molt més. I com a record d'esta experiència, tots els inscrits rebran dues camisetes i un pòster.

 

Eixida i retorn a la Fonteta

L'eixida de l'autobús es realitzarà des del Pavelló de la Font de Sant Lluís a les 11:00 hores del primer dia de cadascun dels torns. El retorn dels participants els deixarà en el mateix lloc, en horari aproximat de les 14:30 hores de l'últim dia de cada torn.

 

Jugar i entrenar amb els nostres jugadors i entrenadors de Planter

Tot el treball estarà coordinat per Néstor Mataix, entrenador superior de bàsquet.

 

Xarrades col·loqui sobre la Cultura de l'Esforç

Valencia Basket oferirà als assistents una sèrie de xarrades col·loqui sobre els valors que abandera el club taronja i que tan d'actualitat es troben.

 

Visita de jugadors i tècnics

I com a colofó, es comptarà durant els dies que dura el campus amb la presència de alguns dels jugadors i tècnics del primer equip taronja.

 

Descarrega't a continuació el fullet amb tota la informació per a apuntar-te:

-           Tríptic, part 1

-           Tríptic, part 2


TAGS: