Valencia Basket entra en el Top-8 Eurolliga dels Devotion Marketing Awards 2016

05/07/2016

Valencia Basket torna a ser reconegut per la seua bona labor per part de l'Eurolliga al ser inclòs en el Top-8 de la present edició dels Devotion Marketing Awards. Estos premis reconeixen l'excel·lència dels equips en la seua busca per la visibilitat i l'impacte en el mercat de l'entreteniment.

 

En la present ocasió, el projecte presentat pel club taronja va ser el del canvi d'imatge exterior de la Fonteta, portat a cambo per l'empresa Molca i en col·laboració amb Pinturas Isaval. Un gir a la imatge corporativa que ha portat al reconeixement d'aficionats i de tot l'entorn del club, i que ara ha sigut reconegut per la pròpia Eurolliga.

 

Consolidació

Amb este reconeixement, Valencia Basket veu reconeguda el seu labora per segon any consecutiu. En 2015, el club taronja va rebre el trofeu de bronze dels 2015 Devotion Marketing Awards d'Euroleague, en reconeixement al treball entorn de la filosofia de la Cultura de l'Esforç, amb accions tan significatives com els abonaments als bons estudiants, que els clubs d'Eurolliga van considerar amb els seus vots mereixedor d'este prestigiós guardó.

TAGS: