La Selecció U14M de Guillem Ferrando, campiona invicta del Torneig BAM

21/08/2016

La Selecció Espanyola U14M, amb el base de Valencia Basket Guillem Ferrando en les seues files, s'ha proclamat este cap de setmana campiona del prestigiós Torneig BAM, que s'ha jugat entre el 18 i el 21 d'agost en la ciutat eslovena de Slovenj Gradec. El combinat nacional infantil ha guanyat els sis partits que ha disputat en el torneig i ja era campió abans de tancar el campionat imposant-se hui a Hongria per 84-45.

 

El base taronja ha sigut eixit hui d'inici en el triomf davant els magiars, aportant 4 punts i 4 rebots. Guillem Ferrando ha sigut titular en quatre dels sis partits del torneig, realitzant la seua millor actuació en el partit més complicat per als espanyols, l’encontre inaugural contra Croàcia. El director de joc valencià va anotar 12 punts en el triomf del combinat espanyol per 63-61. En el còmput general del torneig, Ferrando ha presentat una targeta de 5,2 punts, 2,8 rebots i 1 assistència.

 

La Selecció U14M va començar el torneig guanyant a Croàcia (63-61) i a Eslovènia Verd (66-79) en la doble jornada de dijous. El divendres, també doble partit i doble triomf, en este cas davant Macedònia (53-46) i Montenegro (73-31). Amb el seu triomf d'ahir dissabte davant el combinat blanc d'Eslovènia (88-55), l'equip dirigit per José María Panadero es proclamava guanyador del Torneig BAM, que van tancar este matí amb un nou triomf folgat, en este cas davant Hongria.


TAGS: