El Valencia Basket 2016-17 es posa en marxa

22/08/2016

El nou projecte del Valencia Basket per a la temporada 2016-17 s'ha engegat este matí amb el primer entrenament sobre el parquet d'una Fonteta que es troba en ple procés de remodelació interna. En una sessió enfocada de manera quasi exclusiva a la preparació física, i baix l'atenta mirada de l'entrenador Pedro Martínez, s'ha pogut vore per primera vegada suant la camiseta taronja a les cinc cares noves: Will Thomas, Joan Sastre, Pierre Oriola, Vladimir Jankovic i John Bryant.

 

L'ala-pivot nord-americà amb passaport de Geòrgia Will Thomas serà presentat com a nou jugador taronja el dijous 25 d'agost a les 13 hores en el Centre Comercial i d'Oci MN4. L´aler grec nascut a Sèrbia Vladimir Jankovic serà presentat just després del primer amistós de la pretemporada (el del diumenge en la pista del TAU Castelló), el dimarts 30 d'agost a les 12:30h en els Cellers El Villar, a Villar del Arzobispo. Per a la setmana del 5 al 9 de setembre, en horari i lloc per determinar, queden planificades la presentació de John Bryant i l'escenificació de la renovació de Romain Sato.

 

Tres integrants de la primera plantilla taronja s'han perdut esta primera sessió matinal. El base belga Sam Van Rossom ha estat en la Fonteta, però ha treballat al marge per a continuar amb el procés de rehabilitació de la lesió en el genoll esquerre que arrossega des de la temporada passada. El base internacional francés Antoine Diot disfruta d'uns dies extra de vacances després de la seua participació en els Jocs Olímpics de Rio amb la seua selecció nacional, mentre que Bojan Dubljevic es troba concentrat amb el combinat nacional de Montenegro de cara a la fase de classificació per a l'Eurobasket 2017. La plantilla de Valencia Basket està citada de nou esta vesprada en la Fonteta per a una segona sessió d'entrenament.


TAGS: