Romain Sato celebra la seua renovació en DKV Seguros (dilluns 5, 13:00h)

04/09/2016

Valencia Basket escenificarà l'acord aconseguit amb l’aler Romain Sato perquè continue en el Club en la que serà la seua quarta temporada com a taronja en un acte que tindrà lloc demà dilluns 5 de setembre a les 13:00 hores en la sucursal que DKV té en el número 24 de l'Avinguda Navarro Reverter de València.

 

El jugador estarà acompanyat en este acte de renovació pel president Vicente Solá i el conseller delegat Ángel Francisco Martínez Raga en representació de Valencia Basket; i per Francisco Pascual Lozano, director de zona València i Castelló de DKV Seguros i Luis Framis de Ferrater, responsable del Programa Artèria i membre del Departament de Comunicació i Responsabilitat Empresarial de DKV com a representants de l'empresa amfitriona. Este emotiu acte servirà a més per a rubricar l'acord de patrocini que DKV ha aconseguit amb Valencia Basket per a la pròxima temporada.

 

Quarta temporada com taronja

Romain Sato va arribar a València en l'estiu de 2013 procedent del Fenerbahçe i en la seua primera temporada es va proclamar campió de l'Eurocup 2014 i va ser inclòs en el Millor Quintet de la Liga Endesa en la posició d’aler. L'exterior centrafricà ha sigut partícep en les dues millors Temporades Regulars en Liga Endesa de la història de l'entitat taronja (30-4 en la temporada 13/14 i 28-6 en la campanya 15/16). Sato comença la seua quarta temporada vestint el taronja sent el 15º jugador amb més partits oficials disputats amb l'equip taronja (172), una xifra que podrà seguir augmentant durant la campanya 2016-17


TAGS: