Luke Sikma: “Tenim ambició i il•lusió, ara l'important és construir un bon equip”

06/09/2016

En la seua segona temporada com a jugador taronja, Luke Sikma ha sigut un dels jugadors més regulars en els tres primers partits de pretemporada, amb unes mitjanes de 9,7 punts i 7 rebots. L'ala-pivot de Bellevue veu a l'equip “molt bé en estes primeres setmanes, hem fet fins al moment moltes coses bones. Estem construint un equip treballant dia a dia, posant-nos en forma tant individualment com com a equip i les sensacions fins al moment estan sent molt bones”.

 

En una plantilla en la qual seguixen fins a huit components de la plantilla de l'any passat, Sikma reconeix que “els jugadors nous s'estan adaptant bé, crec que com l'any passat anem a tindre un vestidor molt unit. Amb una bona química en l'equip. El Club sempre intenta fer un bon treball fitxant gent que són bons companys en el vestidor i enguany no ha sigut diferent. Les sensacions també són molt bones amb els cinc jugadors nous”.

 

Després d'una concentració a Sant Julià de Vilatorta i a les portes d'una gira per terres franceses en poc més d'una setmana, l'ala-pivot taronja pensa que “tot eixe temps que estem junts t'ajuda a fer equip. Et permet conèixer als nous, seguixes parlant amb els companys de l'any passat i tot açò servix per a anar formant un grup molt unit. El temps que vam estar en el Circuit de Pretemporada i els dies que estiguem a França ens van a ajudar molt”.

 

Luke Sikma s'ha convertit en l'únic jugador del joc interior del curs passat que està a València per a rebre a les tres incorporacions interiors amb l'absència de Bojan Dubljevic, concentrat amb la selecció de Montenegro. El “43” taronja assenyala que “m'estic sentint bé amb els meus nous companys de joc interior. Jo ja havia jugat contra els tres en el passat. Contra Will a Màlaga, amb Pierre a Sevilla i la LEB Or i contra John en la Universitat, així que ja els coneixia un poc abans de ser companys enguany. Són tres jugadors molt bons, tres companys molt bons també i crec que quan arribe Dubljevic anem a tindre un bloc interior molt sòlid. Tinc moltes ganes que estiguem ací amb l'equip al complet”

 

Preguntat sobre els seus objectius col·lectius per a la temporada, Luke Sikma contesta que “quan eres un jugador competitiu sempre vols arribar el més alt possible i crec que tenim un equip per a fer coses molt bones. Però com diu Pedro, el més important és anar treballant dia a dia, perquè si mires tant cap al futur et pot fer oblidar-te del present, que és el realment important. Açò pot ser molt perillós. Tenim molta ambició i il·lusió, però ara mateix estem anant dia a dia, treballant per a formar un bon grup”.


TAGS: