Valencia Basket presentarà les seues noves equipacions el dimarts 13 en l'Hotel Las Arenas

09/09/2016

Després de desvetlar el projecte de construcció de L’Alqueria del Basket, Valencia Basket no para amb les presentacions i ensenyarà per primera vegada el disseny de les seues equipacions de joc per a la temporada 2016-17 en un acte que tindrà lloc el dimarts 13 de setembre a les 19:30 hores en l'Hotel Balneari Las Arenas de València.

 

L'entitat taronja presentarà en este extraordinari marc tota la col·lecció de peces esportives que Luanvi ha dissenyat per a esta nova temporada, tant les equipaciones de joc com la resta de roba de pista i la línia de passeig. I en tractar-se d'una efemèride tan assenyalada, també ha preparat una equipació especial commemorativa del 30 aniversari del Club, enfocada especialment per a l'afició taronja i el disseny de la qual també es donarà a conèixer en esta presentació.

 

Tant les tres equipacions de joc com l'equipatge especial commemoratiu del 30 aniversari estaran disponibles en la Botiga Oficial de Valencia Basket, situada en el Pavelló de la Font de Sant Lluís, des del dimecres 14 de setembre en horari de 9:30h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h o a través de la Botiga virtual en la nostra web.


TAGS: