30 anys taronja de Valencia Basket en fotografies

14/10/2016

Valencia Basket inaugurarà el dimecres 26 d'octubre a les 19:30 hores en l'Ateneu Mercantil de València una exposició que recorrerà a través de 146 fotografies els 30 anys d'existència de l'entitat taronja. Una retrospectiva que barreja les imatges més icòniques de la història del Club i els èxits de Valencia Basket amb altres instantànies més íntimes i fins i tot alguns documents fotogràfics inèdits que es posaran a la vista del públic per primera vegada.

 

Per a assistir a la inauguració d'este recorregut fotogràfic, i a causa de que l'aforament del recinte és limitat, serà necessari comptar amb invitació. Els aficionats interessats a acudir a l'estrena d'esta exposició podran arreplegar la invitació en les oficines de Valencia Basket des del 18 d'octubre en horari de 9:30h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h.

 

En el centre de València

Des del dia posterior a la inauguració, el dijous 27 d'octubre i fins al diumenge 13 de novembre, l'exposició estarà oberta en l'Ateneu Mercantil, en el número 18 de la Plaça de l'Ajuntament de València, en horari de 9:00 hores a 22:00 hores. L'accés a l'exposició serà gratuït.

 

Esta exposició ha comptat amb la inestimable col·laboració de l'arxiu fotogràfic de l'agència EFE, Superdeporte, Las Províncias i Levante-EMV i la del propi Ateneu Mercantil de València. I compta amb el patrocini de Bankia, que està prestant el seu suport a tots els actes de celebració del 30 aniversari de Valencia Basket.

 

30 anys en imatges

Les 146 fotografies que componen el catàleg d'esta exhibició recorren els 30 anys d'història del Valencia Basket des dels primers passos del Club en els albors de la temporada 1986-87 fins a la més rabiosa actualitat. Entre eixos dos punts, un recorregut visual per les estrenes, les grans alegries, els títols i els dies per a sentir-se orgullós de l'equip i aprendre. Un trajecte en el qual trobar-se amb els jugadors més significatius de la història del Club i els rivals de major entitat. Tot açò vist a través de les càmeres dels reporters gràfics que han convertit en imatges per al record cadascun dels passos de Valencia Basket fins a arribar el seu estat actual.

 

Exposició itinerant

L'exposició naix amb un esperit itinerant per a arribar a la major quantitat d'aficionats possible, i després del 13 de novembre abandonarà l'Ateneu Mercantil per a recórrer València en altres ubicacions diferents que s'aniran donant a conèixer més endavant.

TAGS: