El partit davant el Hapoel Jerusalem es tenyix de rosa en la lluita contra el càncer de mama

17/10/2016

El pròxim dimecres 19 d'octubre coincidixen el Dia Internacional Contra el Càncer de Mama i l’encontre de la segona jornada de l'Eurocup que enfrontarà al Valencia Basket amb el Hapoel Bank Yahav Jerusalem (dimecres 19, 20:30 hores, Fonteta). És per açò, que Valencia Basket, en col·laboració amb l'Associació Espanyola contra el Càncer, va a engegar durant la disputa d'este encontré una sèrie d'iniciatives per a conscienciar als assistents al partit i als espectadors que ho seguisquen a través de les càmeres de Teledeporte de la importància de col·laborar per a acabar amb esta malaltia.

 

Camisetes d'escalfament i llaços roses

La primera plantilla adaptarà la seua indumentària per a esta ocasió i realitzarà la seua habitual rutina pre-partit i lluiran en la banqueta unes camisetes d'escalfament de color rosa. A més, els entrenadors i membres del cos tècnic taronja lluiran llaços roses en els seus tratges oficials.

 

Uns dies després de la celebració d'este encontre, s'engegarà una subhasta on-line per a poder adquirir les camisetes d'escalfament roses originals dels jugadors del Valencia Basket. Tots els diners que es recapten amb esta acció es destinaràn íntegrament a la lluita contra el Càncer de mama.

 

Globotà rosa en la presentació

Els assistents a l’encontre trobaran en els seus seients un dels huit mil globus de color rosa que es van a repartir per tot el pavelló. Després de la presentació dels equips, el speaker de la Fonteta demanarà al públic que unfle els globus i es prepare per a fer-los explotar coincidint amb el moment en el qual el quintet inicial es prepare per a saltar a la pista per a començar el partit. Coincidint amb esta acció, es llegirà des del centre de la pista central de la Fonteta un manifest de suport a les dones que estan lluitant contra esta malaltia i a tots aquells que les recolzen per a vèncer en eixa batalla.

 

Stands de la AECC en la Fonteta

En l'anell de distribució de la Fonteta, junt a les portes d’acces, els assistents al partit trobaran diverses parades solidaries de l'Associació Espanyola contra el Càncer, en els quals es podrà col·laborar amb una donació en les urnes que hi haurà en els stands i on els voluntaris d'esta entitat oferiran marxandatge benèfic de color rosa. Tot açò amb l'objectiu de recaptar fons que es destinaran a seguir lluitant contra esta malaltia.

 

Fotografia't mostrant el teu suport gràcies a Instasport

En este encontre davant el Hapoel Bank Yahav Jerusalem i gràcies a Instasport, el públic taronja tornarà a disposar de fotos personalitzades i d'alta qualitat per a compartir i descarregar de manera gratuïta des de www.instasport.es. Amb la particularitat que en este partit, l'equip de fotògrafs de Instasport portarà amb ells un llaç rosa gegant perquè els aficionats puguen fotografiar-se mostrant el seu recolzament en la lluita contra el Cancer de mama, per a poder posteriorment descarregar-se eixes fotografies i poder compartir-les en les Xarxes Socials.


TAGS: