Pedro Martínez: “Hem d'estar preparats per a un partit molt físic”

18/10/2016

L'entrenador Pedro Martínez ha assenyalat en la prèvia del segon partit de la 7DAYS Eurocup en la Fonteta davant el Hapoel Bank Yahav Jerusalem (dimecres 19, 20:30h, Fonteta, Teledeporte/Eurosport 2) que de cara a eixe encontre “hem d'estar pendents de nosaltres, de fer el nostre joc, de jugar amb ritme, de defensar agressiu. Ells són un equip que té bastant dinamisme jugant, hem d'estar preparats perquè no ens fiquen cistelles ràpides, que en ells és una virtut. I hem d'estar preparats per a un partit molt físic. Ells són un equip molt físic, amb jugadors molt atlètics, i hem d'estar a eixe nivell físic per a rebotejar, per a baixar a defensar, per a córrer contraatac perquè crec que va a ser un partit dur físicament”.

 

El conjunt israelià compta en les seues files amb un jugador que ha sigut sis vegades All Star de la NBA com Amar’e Stoudemire, encara que el tècnic taronja destaca d'ell el tarannà de jugador d'equip amb el qual ha aterrat en la seua primera temporada a Europa: “Amar’e està molt bé, però no perquè haja sigut un jugador que haja sigut All Star o perquè haja jugat en la NBA, sinó per com juga. Juga molt dur, juga molt d'equip, no va d'estrela encara que segurament ho és. Ho va ser en la NBA i amb l'edat que té doncs segurament encara ho és a Europa. Però el que m'ha agradat en els partits que l’he vist és que no va de que ve de la NBA i me les tire totes. Treballa molt per a l'equip i fa les coses molt bé per a ajudar al seu equip. Crec que açò li fa més perillós que si vinguera per a ficar 20 punts tots els dies, que té capacitat per a fer-ho”

 

El quadre taronja va descansar el cap de setmana en no tindre jornada en la Liga Endesa i ha tingut una setmana completa per a preparar este encontre. Pedro Martínez ha destacat que “el que hem fet ha sigut tractar d'aprofitar el temps per a millorar. Teníem eixe objectiu i la setmana ha anat bé, no tenim incidències físiques més enllà de xicotetes molèsties. Dubljevic té una xicoteta molèstia en el genoll però està disponible per a jugar”.


TAGS: