Espectacular duel Luengo-Senna en ExpoDeporte!

iframe width="100%" height="100%" src="https://www.youtube.com/embed/ruyWbUYD3yQ" frameborder="0" allowfullscreen>
18/11/2016

Els moments previs a una nova edició de la Marató València Trinidad Alfonso ens porten escenes divertides com el duel que hui ha tingut lloc en ExpoDeporte entre dos històrics de l'esport de la nostra Comunitat, l'ex futbolista del Vila-real CF, Marcos Senna, i l'ex jugador de Valencia Basket, Víctor Luengo.

 

L'etern capità de Valencia Basket, Víctor Luengo, va comentar després del duel que “la Marató de València és una fita i per a nosaltres és un orgull estar amb este Stand”. Per la seua banda, Senna destaca que “és una iniciativa molt bonica perquè la gent s'apunte i faça esport, és una pena que no puga estar el diumenge, perquè m'agrada”.

 

Cadascun es va imposar en la seua categoria, Luengo en Bàsquet i Senna en la partida a la PlayStation. Al final, tots amics, incloses les dues mascotes, Pam i Groguet.

 

Un gran stand taronja

Valencia Basket torna a apostar per una presència gran en esta edició de Expodeporte, amb un stand amb tota la informació del club per a tots els assistents. En el nostre stand podràs trobar roba oficial del club per a comprar, tant de joc com de running, així com una gran cistella per a participar i guanyar premis. Només per acudir, podràs entrar en el sorteig de tres camisetes de joc oficials de la present temporada

 

Pots vore l'exposició 30 aniversari

Un dels grans al·licients de la present edició de ExpoDeporte és poder visitar l'Exposició 30 aniversari del Valencia Basket, que estarà exposada en la Ciutat de les Ciències mentre dure ExpoDeporte. Podràs conèixer la nostra història a través d'un recorregut pels ja més de 30 anys d'història amb més de 150 fotos.

iframe width="100%" height="100%" src="https://www.youtube.com/embed/ruyWbUYD3yQ" frameborder="0" allowfullscreen>

TAGS: