Rafa Martínez, pare per primera vegada

22/11/2016

El capità de Valencia Basket ha sigut pare esta nit en donar la seua parella a llum a València a la primera filla de tots dos, Paula Martínez Mercadal.

 

Paula ha pesat 4,400 kg en nàixer. Tant el bebè com la mare es troben perfectament. Des de Valencia Basket volem felicitar-los per esta gran notícia i donar la benvinguda a esta nova integrant de la família taronja.

 

El capità de Valencia Basket Rafa Martínez va abandonar este matí l'expedició de l'equip amb destinació a Israel de cara al partit de la jornada 7 de la 7DAYS Eurocup davant el Hapoel Bank Yahav Jerusalem (dimecres 23, 19:15 hores, Pais Arena, Teledeporte/Eurosport2) en rebre un permís especial del Club per a poder assistir al naixement de la xiqueta després de presentar la seua parella este matí els primers símptomes de l'inici del part.

 

La intenció del jugador era reunir-se amb els seus companys i la resta de l'expedició taronja a Israel després de la feliç notícia per a poder ajudar a l'equip en este partit, la qual cosa finalment no serà possible.


TAGS: