Guillem Ferrando i Anna Gómez, convocats per les seleccions U16

29/11/2016

Els jugadors de les categories inferiors del Valencia Basket Guillem Ferrando i Anna Gómez han sigut convocats per a la concentració que les seleccions U16 masculina i femenina van a desarollar entre el 5 i el 10 de desembre (en Íscar per als xics i a Zamora per a les xiques).

 

En tractar-se en els dos casos de jugadors que són cadets de primer any (nascuts en 2002), Guillem i Anna formaran part dels entrenaments de tecnificació plantejats per als jugadors i jugadores un any més joves al costat d'altres nou xics i xiques de la seua mateixa edat.

 

Guillem Ferrando compartirà des del 5 de desembre la concentració amb els convocats per la Selecció U16 per a participar en el XX Torneig Internacional U16 Vila de Íscar 2016, en el qual l'equip nacional es mesurarà amb els combinats d'Itàlia, Turquia i Castella i Lleó entre el 8 i el 10 de desembre. Per la seua banda, Anna Gómez romandrà concentrada amb la selecció femenina U16 que prendrà part en el Torneig Memorial Juan de Mena entre el 8 i el 10 de desembre per a mesurar-se amb els mateixos combinats que en el cas del torneig masculí.


TAGS: